Burak sonuçtan çok memnun

MNG Kargo / DHL Yurt Dışı Ürün Kayıp/pasif Kargo

MNG Kargo / DHL Yurt Dışı Ürün Kayıp/pasif Kargo
Burak
17 Ağustos 2024 15:24

E-Ticaret platformu Temu üzerinden yapmış olduğum alışverişin kargosunda günlerdir güncelleme bulunmuyor. İlgili platformdan alınan bilgi ekran görüntüsü üzerindedir. MNG Kargo müşteri hizmetleri ile görüştüğüm zaman paketin kendilerine ulaşmadığı bilgisi tarafıma veriliyor. Yapılacak bir işlem konusunda çözüm önerisi bulunmuyor. Kargonun Kurumsal Temu şubesi ile görüştüğümde onlarda kargonun kesinlikle geleceği ama belki bir ay sonra belki 2 ay sonra şeklinde cevap alıyorum. Kargom hakkında herhangi bir yerden durumu ile alakalı bilgi alamıyorum. Kişisel edindiğim fikir şu, bu kadar büyük bir operasyon için anlaşma yapıyorsunuz fakat gerekli altyapı ve hizmet durumunun hazır olmadığı ve bu nedenle bütün teslimatlar ile ilgili şikayet aldığınızı düşünüyorum. Yıllardır farklı platformlardan yurt dışı ürünler getirtmeme rağmen ilk defa MNG'ye düşen bu kargo bu kadar sorun oldu. Benim için muazzam kötü bir süreç olduğu gibi markaya olan güvenim ve görüşlerim tamamen değişmiş durumda. Gerekli aksiyonların en kısa sürede alınması ve kargomun en kısa sürede bulunarak güncellemelerin yapılmasını talep ediyorum.

Aykut
Aykut

Sonuç nedir, geldi mi ve geldiyse ne kadar sonra geldi?

Ali
26 Ağustos 2024 17:07

Neslihan
17 Ağustos 2024 14:44
MNG Kargo Temu Alışverişi Teslimat Problemi
MNG Kargo Temu Alışverişi Teslimat Problemi
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Temu Siparişim 1 Aydır Gümrükte Bekliyor

Sema