21 Ağustos 2014

Telpa-General Mobile Garantili Ürünüme Para İstiyor!

Telpa'ya yetkili servisi doruk iletişime 83658 takip numarasıyla 14 Ağustos 2014 tarihinde General Mobile cep telefonu kronik arıza olan şarj giriş yerinin şarj etmemesinden dolayı garanti kapsamında bıraktım. Beni 20/08/2014 tarihinde Telpa servisinden Ö. hanım aradı. Bu kronik arıza olan(ayıplı ürün) telefonun garanti kapsamına girmediğini söyledi 50 tl ücret istedi.

Genaral Mobile ile ilgili formları inceliyorum herkeste aynı arıza var. Nasıl garanti kapsamına girmiyor anlamıyorum. Ben arızalı girişe sadece şarj aleti taktım tornavida ile mi oynadım anlamıyorum o zaman garanti ne işe yarar? Durumu ve formları da ekleyerek yasal hakkımı arayacağımı bildiririm.

Hasan 1.907 Okunma

Cevaplar

  • Hasan 16 Eylül 2014

    Herşeyi yazdım e mai takip numarası adamlar cevap vermiyorlar. birde bana mail atmış cevap verecek gibi. maile cevap yazdım hala cevap yok yaqzıklar olsun böyle müşteri anlayışına

  • Hasan 29 Ağustos 2014

    Telefonun emei sini istediler onu da verdim 15 gün bekledim telefonu hala ödeme için bekletiyorlarmış ben aramasam hala bekletecekler. böyle müşteri anlayışımı olur. kronik sorun var diyorum telefondaki bayana bana rahat rahat öyle bir sorun olsa telefonları maliye toplatır diyor. daha telefonu kimin toplatacağını bilmiyor .bu sebebten dolayı telefonu geri istedim ve yasal hakkımı avukat vasıtasıyla arayacağım. telefonu iade edip parasını alacağım.

  • Telpa Temsilcisi26 Ağustos 2014

    Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili mail adresinize bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Telpa

  • Telpa Temsilcisi25 Ağustos 2014

    Değerli Müşterimiz, Profilinizde yer alan bilgilerinizden servis kayıtlarınıza ulaşamadık. Cihazınıza ait imei numarasını ve kargo takip numarasını paylaşmanız durumunda servis kontrollerini sağlayarak tarafınıza sağlıklı bilgi iletebilir konu hakkında yardımcı olabiliriz. Saygılarımızla. Telpa

  • Hasan 25 Ağustos 2014

    sayın telpa ben şehir dışına çıkacam bizim telefon ne olacak allah rızası için cevap verin

  • Hasan 21 Ağustos 2014

    şimdi bu telefonlarla ilgili sikayetvar sitesinde şarz soket arızası ile ilgili şikayetleri inceledim en son 20 ye kadar sayabildim daha da devam ediyor gerisini sayamadım. Sanayi Bakanlığı acaba bu ürünleri neden toplatmıyor.Kısa sürede çözüm bulunmazsa bimer den durumu yazacağım ürünlerin satışının dyurdurulması için

  • Telpa Temsilcisi21 Ağustos 2014

    Değerli Müşterimiz, Profilinizde yer alan bilgilerinizden servis kayıtlarınıza ulaşamadık. Cihazınıza ait imei numarasını ve kargo takip numarasını paylaşmanız durumunda servis kontrollerini sağlayarak tarafınıza sağlıklı bilgi iletebilir konu hakkında yardımcı olabiliriz. Saygılarımızla. Telpa

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön

Giriş Yap