Teledünya (Türksat) Fatura Bildirimi Yapmadı.

Temel D. |

Turksat kablo tv ve internet kullanıcısıyım. 2011 yılı temmuz ayında aynı binada adres değişikliğim olmuştu. 2014 yılı haziran ayında tarife değişikliği için Turksat görevlisi beni aradığında Temmuz 2011 yılına ait 27.30 tl borcumun bulunduğunu söyledi. 2011 yılından 2014 yılına kadar bana neden bildirim yapılmadığını çok merak ediyorum.

3 yıllık süre zarfından bütün faturalar düzenli olarak bana bildirilirken bu ödenmeyen fatura neden gizlendi ve 3 yıl sonra ortaya çıkıyor. 24.06.2014 tarihinde 27.30 tl'yi ödedim. Hemen akabinde 22.60 tl pat diye bir fatura daha. Bu da 3 yıllık gecikme faizi imiş. Allah aşkına bu gecikme 3 yıldır tarafıma fatura ibra edilmediği için benim suçum mu?Mağdurum!

Etiketler :

Çağrı Merkezi Bilgilendirme Çağrı Merkezi Erişim

Şikayet İle İlgili Görüşmeler

  • Temel D.
    29 Mayıs
    00:02

    Ben gecikmesi tarafıma ait olmasa da faizi ile birlikte borcumu yatırdım. Bana dönen falan da olmadı.

  • Temel D.
    05 Ağustos
    18:32

    Ben borcumu ödemem demiyorum ki? Neden 3 yıldır bana bu borcumun olduğu bildirilmedi diyorum. Neden 3 yıllık ben faiz ödüyorum diyorum. Oysaki 3 yıldır evime her ay fatura gelmektedir. Neden eski borcunuz var denmedi bana. Bu hata benim mi? Bana bildirilse idi faiz ödememe gerek kalmadan yatırırdım.

  • 21 Temmuz
    15:00

    Sayın Abonemiz;

    2578243 nolu şikâyetiniz ile ilgili yapılan kontrollerde ; 1017606470 numaralı hizmetinizi 22-07-2011 tarihinde nakil yaptığınız görülmektedir. 20110*****2640 numaralı 26-08-2011 son ödeme tarihli faturanız detaylarında Temmuz 2011 dönemine ait kullandığınız gün kadarki (22 Gün) bedellerin yansıtıldığı görülmektedir.

    26-08-2011 son ödeme tarihli faturanızın 24-06-2014 tarihinde ödenmesi nedeni ile 30-06-2014 tarihinde kesilmiş 21-07-2014 son ödeme tarihli geçmiş döneme ait faturanızın gecikme bedellerinin yansıtıldığı son bir fatura daha çıkarılmıştır.

    Nakil işleminizde Önceki aboneliğin iptal edilip, yeni adresinde yeni sözleşme ile yeni bir aboneliğin ihdas edilmesidir. Ayrıca yeni abonelik kaydına ait aboneye de verilen iş emirlerinde (Ek-2) 1017606470 nolu aboneliğinize son bir fatura daha düzenleneceği belirtilmiştir. Nakilden sonraki abonelik, ilk aboneliğin iptal edilip yeni adresine yeni bir abonelik açılması olduğu için Nakil sonrası abonelik faturalarına Nakil öncesi aboneliğin borçları yansıtılamamakta ve borç kaydı olarak gösterilememektedir.

    Fatura sorumluluklarıyla ilgili detaylı bilgi imzalamış olduğunuz Abonelik sözleşmesinde 5.24 nolu madde de yer almakta olup faturalar ödenmediği takdirde aşağıdaki madde gereğince işlemler yapılmaktadır.

    5.24- Abone faturanın adresine ulaşmasını beklemeksizin aylık ödemelerini yapmakla yükümlüdür. Faturanın adrese ulaşmaması halinde Abone, fatura bilgi ve tutarını ile tahsilat noktalarını gelen faturadan, TÜRKSAT kurumsal web sitelerinden, Türksat Abone Merkezleri ve Türksat Çağrı Merkezi’nden ve TÜRKSAT’ın belirleyeceği diğer yerlerden öğrenerek belirtilen tahsilat noktalarına öder. Faturada belirtilen son ödeme tarihine kadar ödenmeyen fatura bedelleri için Türksat Ücret Tarifesinde belirtilen oranda gecikme bedeli uygulanır. Fatura bedelinin son ödeme tarihine kadar ödenmemesi halinde uygulanacak gecikme bedeli oranı ile bir önceki dönemde geç ödenen faturaya uygulanmış gecikme bedeli oranı ve miktarı faturada belirtilir. Abone tarafından fatura bedelinin ödenmemesi halinde TÜRKSAT, aboneliği tek taraflı olarak iptal edebilir veya hizmeti kesebilir. Ödenmemiş borcu olduğu halde aboneliğin devam etmesi durumunda, Abone’nin ödeme yükümlülüğü ortadan kalkmaz. Ödenmeyen fatura borcunun takibi için yasal işlemleri başlatmadan 3 ay öncesinde TÜRKSAT, borcunu ifa etmesi aksi takdirde borcun yasal yollarla tahsil edileceği hakkında Abone’yi son kez uyarır. Ödenmeyen fatura bedelleri T.C. Merkez Bankası’nın kısa vadeli avanslara uyguladığı avans faizi ile birlikte yasal yollardan tahsil edilir. Borcun ödenmesi

  • 21 Temmuz
    10:52

    Sayın Abonemiz;

    2578243 nolu şikâyetinizde yer alan konunun çözümlenmesi ve memnuniyetinizin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler başlatılmıştır. Tarafınıza en kısa sürede bilgi verilecektir.

    Saygılarımızla.