Tekzen Sipariş Göndermemesi İle İlgili
361görüntülemeBugün olmuş ürün daha kargolanmamış herhalde 2022 yılına yetiştirirsiniz
Ürünün Halen Gönderilmedi Hep Aynı Terane Devam Ediyor Ama çözüm üretme diye bir şey yok bütün şikayetlere otomatik cevap yaz ondan sonrada hiç ilgilenme güzel politika
Hep Aynı cevap Otomatik Olarak Gönder Ama Çözüm Üretme Artık Böyle Otomatik cevap verecekseniz Yazmayın gerek yok siz bana ürünü ne günü göndereceğinizi yazmayacak sanız cevap yazmayın
Tekzen'den aldığım ürünün kargoya verilme tarihi 19/02/2021 olmasına rağmen halen kargoya verilmemesi müşteri temsilcisi ile online görüşme yapılmasına rağmen şikayetiniz ilgili birime iletileceği ve dönüş yapılacağı bilgisi verilmesine rağmen tenezzül edip dönüş yapılmadı. Sadece dalga geçer gibi ürününüz kargoya verilmeye çalışıyor diye email atmadan başka bir şey yok ayın 25. Olmuş daha kargolanmadı. Bu Tekzen'den ilk ve son siparişim di elinizde olmayan ürünleri neden satış yapıl bizleri mağdur ediyorsunuz. Tekzen'den ürün alacaklar buna göre düşünmelidir.