TeknosaCell Hattımı Aramaya Kapattılar Ama İptal Etmiyorlar.

Nuriye
05 Ağustos 11:51

TeknosaCell hattım için evrak eksikliğinden dolayı kısıtlama mesajı aldım geçen ay, internetim kapandı, sonra da arama yapamaz oldum. Bu arada 7 iş günü içerisinde evrakları tamamlamadığım takdirde, ki eksik evrakım da yoktu, çünkü ben hattı Teknosa Canpark tan tüm gerekli evrakları ibraz ederek almıştım, hattımın iptal edileceği şekilde mesaj aldım. Zaten iptal etmek istiyordum, hiç memnun olmadığımdan dolayı. Ve hattımın gerçekten de iptal edileceğinden emin olmak için 1 hafta önce Teknosa Canpark a tekrar gidip TeknosaCell desk teki yetkiliye tüm gerekli evrakları teslim ettim. Hatırladığım kadarıyla yetkilinin adı S**** bey idi. Bana işlemin tamamlandığını ve kontrol için 1 hafta sonra (bugün yani) 0850 222 55 99 no.lu numarayı aramamı söyledi. Bugün aradım, iptal için herhangi bir işlem yapılmadığını söylediler. Zaten siz iptal edecektiniz dedim, şu an kullanamıyorum hattımı zaten, biz iptal edemeyiz, herhangi bir Teknosa mağazası na gidip iptal için gerekli evrakları ibraz etmeniz gerek dedi. Ben 1 hafta önce bu işlemi yaptım dedim, ama giriş yapılmamış dediler. Peki siz iptal edemez misiniz dedim, ederiz ama onay SMS i göndermemiz lazım dediler. Gönderin dedim, gönderemeyiz, hattınız aramaya kapalı dediler. Teknosa Canpark ı arıyorum, cevap vermiyorlar. Gittiğim takdirde, biz işlemi yaptık, merkezden kapatılması lazım diyorlar. Ve ben hiçbir şekilde kullanamadığım hat için para ödemeye devam ediyorum. 2 ay önce Turkcell e taşımaya çalıştım hattı, ona da onay çıkmadı, satın aldıktan sonra en az 3 ay kullanmak lazımmış, 3 ay geçti, yine taşıyamıyorum. Yani kapanış cümlesi kullanacağım da söz bulamıyorum artık.

TeknosaCell Teknobox Müşteri Hizmetleri Problemi

Dinçer