Teknosa'dan Alınan TV'nin Kırık Çıkması ve Değişim Yapılmaması

25 Eylül
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Ürünüm değiştirildi. İlgililere teşekkür ederim.”

Teknosa mobil uygulaması üzerinden 16.03.23 tarihinde 2274282859 numaralı sipariş numarası ile satın aldığım 65PUS8507/62 164cm The One 4K UHD LED Android 3-taraflı Ambight TV'nin kurulumu için 21.07.23 tarihinde Philips yetkili Servisi adresime gelmiştir. Ürünü kutudan yetkili servis çıkarmış ve fişe taktığında panelde kırık tespit etmiş ürünü tekrar kutulayarak gerekli tutanağı tutmuştur. 24.70.23 tarihinde cihaz için değişim/iade uygun görülmüş ve tarafıma servis tarafından onaylı Cihaz Değişim Formu teslim edilmiştir. Yetkili servis konu için beni Teknosa'ya yönlendirmiştir. Teknosa müşteri hizmetleri ile yaptığım konuşmaya istinaden tarafımdan kendilerine fatura - cihaz değişim formu - cihazın hasarlı fotoğrafını içeren bir mail atmam ve buna istinaden dosya oluşturulacağı bilgisi verilmiştir.

25.07.23 tarihinde firmaya ilgili maili attım ve talebimin cihazın değişimi olduğunu bildirdim. Bunun üzerine Teknosa tarafından 18012291 numaralı talep oluşturulmuştur. Talebin oluştuğu tarihte Teknosa firmasının ilgili ürüne ilişkin stoğu olmasına rağmen 12.08.23 tarihine kadar süren gelişmeler sonucu bana ürünün stokta olmadığı gerekçesiyle fatura bedelinin tarafıma iadesi teklif edilmiştir. 22899 liraya aldığım cihazın şu anki değeri +30000 lira olmasına rağmen ve cihaz için tarafımda değişim formu mevcut olmasına ve Teknosa'ya mail attığım 25.07.23 tarihinde cihaz Teknosa tarafından satışta olmasına rağmen değişim yapılmamıştır.

Bu süreç üzerinden 60 günlük süreç geçmesine rağmen Teknosa tarafından bana hiçbir çözüm odaklı yaklaşım olmamış ve kendilerine güvenerek kurumsallıkları nedeniyle tercih ettiğim satıcı beni mağdur etmiştir. 6 ay önce alınmış ve 60 gündür servis raporuna rağmen değişimi yapılmayan ve bana 6 ay öncesine ait fatura bedelini teklif eden Teknosa sizleri de mağdur edecektir.

teknosadan-alinan-tvnin-kirik-cikmasi-ve-degisim-yapilmamasi-1.pdf
Teknosa Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 dk 59 sn
Teknosa Logo
25 Eylül 14:46
25 Eylül 16:36

Merhaba, Teknosa müşteri hizmetleri tarafıma ulaşmıştır ancak yukarıda anlattığım süreci tekrar eden bir görüşme olmuştur. Değişim talebim halen karşılanamamaktadır. İyi günler.

Teknosa Logo
17 Ekim 17:03
24 Ekim 15:30
Teknosa'dan Alınan TV'nin Kırık Çıkması ve Değişim Yapılmaması
teknosadan-alinan-tvnin-kirik-cikmasi-ve-degisim-yapilmamasi-2.pdf

Bana ulaşılıp bir ürün teklifi yapıldı. Ürün teklifini kabul ettiğimi bildirdim. Daha sonrasında adresime kargo firması yönlendirildi ve bendeki kırık cihaz teslim alındı. O tarihten bugüne kadar tarafıma Teknosa tarafından bir dönüş olmadı. Ürünün teslimatına ilişkin ekran görüntüsü ektedir. Ayrıca ilgili konuda Tüketici Hakem Heyeti kararı verilmiş olup karar ürünün firma tarafından iade alınarak misli ile değişimi şeklinde olmuştur. Tüketici Hakem Heyeti kararı da ekteki gibidir. Bana teklif edilen ürün ile ilgili olarak tarafıma dönüş yapılmasını beklemekteyim. Teknosa uygulaması üzerinden sipariş verdiğim günden bugüne tam olarak 222 gün geçti. Servis kararı üzerinden 89 gün geçti.

31 Ekim 08:08

Ürünüm değiştirildi. İlgililere teşekkür ederim.

15 Mayıs

Trendyol üzerinden Teknosa mağazasından 26.03.2023 tarihinde Dijitsu marka LED TV aldım. Yetkili servis 10 gün sonraya randevu verdi ve kuruluma geldiğinde ses problemi olduğu görüldü ve yetkili servis raporu bu yönde düzenlendi. Şikayetim burada başlıyor. Teknosa'yı aradım, ürünü raporla birlikte ...

Teknosa İle Ürün Değişim İade Çıkmazı

Hasan
03 Ocak

Teknosa mobil uygulaması üzerinden satın aldığım Philips marka TV sebebiyle hayatımın en kötü alışveriş deneyimini yaşıyorum (Sipariş no: 2269695480). Ürün evde olmadığım için oturduğumuz sitenin güvenlik görevlisine teslim edilmişti. İşten eve döndüğümde TV kutusunda ufak tefek deformasyonlar olduğ...

0 Yorum

Teknosa Şikayetvar üye markasıdır