Teknosa web sitesi üzerinden Xiaomi himo z16 elektrikli bisiklet satın aldım yalnız ürünü teslim aldıktan sonra 10. Günde arıza verdi elektrik gelmiyor bu konuyla alakalı Teknosa ile görüştüm burayada yazdım Özge hanım benimle iletişime geçti. Sizinle yetkili servis ilgilenecek dedi iletişim bilgilerini paylaştı yetkili servisle görüştüm. Özge hanıma özellikle sordum bana herhangi bir kargo ücreti çıkacakmı diye sordum bana herhangi bir kargo ücreti çıkmayacağını çıkardıkları takdirde bizi arayın dedi. Daha sonra yetkili servisi aradım. Ürünü kendilerine değil Teknosa aracılığıyla göndermem gerektiğini söylediler. Tamam dedim kapattım tekrar Teknosa'yı aradım. Bizimle bir işiniz yok direkt yetkili servisle görüşmem gerektiğini söylediler. Tekrar yetkili servisi aradım. Teknosa aracılığı ile göndereceksiniz direkt bize gönderirseniz ürün büyük olduğu için yüklü bir kargo ücretinin çıkacağını söylediler. Gene kapattım ve Teknosa'yı aradım bu defada o sizin yetkili servisle aranızdaki durum dediler ya da en yakın Teknosa şubemize bırakın ürünü dediler. Bende ikamet ettiğim ilçede Teknosa şubesinin olmadığını git gel 180 km olduğunu yol masraflarım ne olacak diye sorduğumda ya yetkili servisle ya da en yakın Teknosa ya bırakmam gerektiğini söylediler. Şimdi şunu merak ediyorum en yakın mağazaya gittiğimde ürünü web sitesi üzerinden satın almışsınız şube ile bir işiniz yok derlerse ne olacak bir de sonuçta bu ürün Teknosa üzerinden satılıyor ben bilmem hangi mağazadan alınmış yapılmış ben Teknosa üzerinden satılıyor diye satın aldım en azından bir sıkıntı problem çıkarsa bir muhatabım olsun diye ama karşımda muhatap yok ne Teknosa kabulleniyor ne Satıcı firma ben başka bir şey demek istemiyorum. Bir dahada ne kendim ne bir yakınıma asla Teknosa'dan alışveriş yaptırmam Bana arızalı ürünü sattılar şimdi de iki tarafta kabullenmiyor!
0 Yorum