Teknosa Mağazaları Philips Ürünü Bozuk

Mağazanın işleyişi berbat bir kere bir daha bu mağazadan ürün alır mıyım asla ama asla. Ben bu şekilde mağdur edilmek zorunda değilim. Beni arayıp ürünü getirin teknik servis hizmeti alın diyemezsiniz ürün daha 1 haftalık sizin bunu olduğu gibi iade almanız gerekiyor koskoca Teknosa mağazası ben sizin bu nam yapmış adınıza istinaden yaptım alışveriş... Deprem bölgesindeyim ben her şeyimi kaybetmişim beni arayan hanımefendi teknik servise verin yapabileceğimiz bir şey yok diyorum deprem bölgesindeyim dalga geçer gibi kargoya ver diyorsunuz ya bu nasıl insanlık ya siz ne sanıyorsunuz ne kargosu yani burada ne kargosu zorla yemek buluyoruz biz bir de kargo varmış da bilmem ne dalga mı geçiyorsunuz ya siz bizle ne hakkınız var sizin beni çocuğumu mağdur etmeye yazık cidden
Teknosa'dan Philips ®'in bu ürününü aldım, 1 hafta oldu. Bir haftada plastiği soyuldu, çırparak takır tukur ses geliyor. Ve bu ürünü aldığım ilk günden beri böyle. Böyle bir mağaza ve böyle bir marka nasıl böyle olabilir? Ürünün iadesini talep ediyorum. Umarım ilgilenirler.