Teknosa Kusurlu Ürün İadesi Yapmıyor

Değerli Müşterimiz, Talebiniz incelemeye alınmıştır. En kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Dilerseniz tüm görüş ve önerileriniz için 0850 222 55 99’dan bize ulaşabilirsiniz. Teknosa Müşteri Hizmetleri
Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili geri bildiriminizi hassasiyetle değerlendirdik. Çözüm süreci ile ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Teknosa için memnuniyetinizin her zaman ön plandadır. Sonuçlanmış talebiniz ile ilgili bugün SMS ile ilettiğimiz anketimize katılmanızdan mutluluk duyacağız. İhtiyaç duyduğunuz her anda bizimle www.teknosa.com web sitemizdeki canlı destek hattımızdan ya da 0 850 222 55 99 numarasından Whatsapp hattımıza yazarak iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca Müşteri Hizmetlerimize 0 850 222 55 99 numarası üzerinden haftanın 7 günü 09:00 – 23:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. Teknosa
Teknosa kusurlu gelen bilgisayarın iade işlemini yapmıyor. Bilgisayar geldiği gün klavyesi kusurlu olduğu için iade etmek istedim. Servise gönderdiler. 22 iş günü bekledim. İade onayı var dediler, 2 gün sonra iade onayı yok gelin bilgisayarınızı alın dediler. Müşteri hizmetleri sorunuma çözüm bulamıyor, Neomarin Pendik mağaza çalışanları yardımcı olmuyor. Bilgisayarın iadesini istiyorum. Web sitesinde iade onayı var yazıyor. Kullanmadığım ürünün hem de kusurlu olan ürünün iadesi bu kadar zor olmamalıdır. İade süresini doldurup benim zamanımı aldılar. İademin en kısa zamanda kabul olmasını istiyorum Teknosa. Ürününüzün arkasında durun, iç prosedürünüz sizin sorununuzdur!