JBL 460BT Kulaklığım 24 Mayıs 2023 tarihinde Mall Of İstanbul'da bulunan Teknosa mağazasına garanti için gönderdim. Birkaç gün sonra onarımı tamamlandı diye SMS geldi ve mağazaya tekrar gittim. Gittiğimde ürünün tamir olamayacağı için iade ve değişim yapabileceğimi söylediler. İnternet üzerinden aldığım için sadece iade yapabileceklerini belirttiler. Ben iadeyi kabul etmediğim için servise mail atılmasını istedim ve yenisi ile değişimini talep ettim. 1 gün içinde dönüş yapılacağı söylendi. Ancak 5 gün oldu ve hala dönüş yapılmadı. Dün tekrar mağazaya gittim ve mavi renk olduğu için kulaklığımın stokta olmadığını söylediler. Yine kayıt açıldı ve bugün içinde dönecekleri söylendi ama yine de dönüş yapılmadı. Dün yeniden Şikayetvar a yazdım gün içinde dönüş yaparız aciliyetinizi anladık ben yakından kendim takip edeceğim başka mağazadaki stoklara dendi fakat yine dönüş yapılmadı Hakem Heyeti'ne gitmeye düşünmeye başladım bu kadar oyalanmaz bir müşteri ciden müşteri ilişkiniz 0 daha da Teknosa'yı tercih etmem bilginize.
0 Yorum