24.05.2023 tarihinde Kuşadası Teknosa mağazasından iPhone 14 128 GB 35.999,00 TL karşılığında telefon aldım 4 gün öncesinde sorduğum telefon ücreti 32.999,00 ken 4 gün sonra zam geldiğini öğrendim ve mağaza çalışanları 1 hafta sonra tekrar %10 daha zam geleceğini ve beyaz renk istediğim için stok sorunu olacağını belkide kısa zamanda daha sonra bulamayacağımı söylediler ve bende tekrar zamlı fiyat üzerinden almayayım diye telefonu peşin ücret 24.05.2023 tarihinde telefonu aldım daha sonra öğreniyorum 27.05.2023 tarihinde telefon fiyatı tekrar 32.999,00 TL oluyor. Adı belli firmanın ( Teknosa ) bu tarihler arasında böyle inişli çıkışlı fiyat değişikliği yaptığı için 3.000.00 TL lik zararım oldu 30.05.2023 tarihinde mağazaya başvurdum telefonu bu sebepten dolayı iade etmek istedim kesinlikle böyle bir şey yapamadıklarını söylediler ve bana hiç yardımcı olmadılar. Ben asgari ücret ile zahmetle çalışıyorum mağaza çalışanının verdiği yanlış bilgiler ve mağazanın yaptığı bu kısa dönem zam ve indirimlerinden dolayı mağdur oldum lütfen rica ediyorum aradaki bu 3.000,00 liralık zararın tarafıma iadesini rica ediyorum tüketici olarak iade hakkımı kullanmak istiyorum paket açıldığı için iade olmuyormuş ama ben başıma böyle bir şey geleceğini bilemezdim ki. Teknosa tarafından mağdur edildim bu konuda gereğinin yapılmasını arz ve rica ediyorum iyi günler iyi çalışmalar
0 Yorum