Teknosa Bozulan Ürününün Zamanında Teslim Edilmemesi

Atılay
14 Ağustos 09:55

Tepe Nautilus Teknosa mağazasından Eylül 2023 tarihinde Xiaomi S10+ ürününü almıştım. Satış süreci sorunsuzdu. Haziran 2024 tarihinde ürün bozuldu ve garanti kapsamında yine aynı mağaza üzerinden servise gönderildi. 29 Haziran’da teslim ettiğim ürünüm 27 Temmuz tarihinde mağazaya geri geldi ve 30 Temmuz günü teslim aldım. Bu süreç içerisinde yetkili servise iletişim sağlayamadım. Teknosa üzerinden yaptığımız iletişim kurma çabaları da başarısız oldu. Geri gelen ve sözüm ona tamir edilmiş ürünümü çalıştırmamın üzerinden 1 dakika geçmeden aynı hatayı verdi. Tekrar aynı mağazaya aynı şikayetle gittiğimde tekrardan servise göndereceklerini belirttiler. Tekrardan bana 21 iş günü süre verdiler (Bu süreye cumartesilerin dahil olmadığı söylendi). Ben de günlük hayatımı bu kadar kolaylaştıran bir aleti tekrardan tamir olmayacağı bir yetkili servise göndermek istemedim. Yeni ürün talebimde ise direkt tüketici haklarında hakkımı aramam söylendi.

Şikayetim şu yönde; öğrendiğim kadarıyla cumartesi günü de iş günü sayılmakta ve bu firma bana kesin olarak ürünümün tamir süresi olarak “21 iş günü-cumartesi hariç” olarak belirtmiştir. Eğer firmanın kendisi bu süreyi belirleyecek hakka sahip değilse bu açıkça tüketiciyi aldatmaktır; ve eğer tüketici haklarında yazıldığı gibi 20 iş günü içerisine cumartesi günü dahil ise ürünüm 24-25. iş gününde mağazaya gelmiştir ve süre aşımı mevcuttur.

Desteklerinizi rica ederim.

teknosa-bozulan-urununun-zamaninda-teslim-edilmemesi-1.pdf
14 Ağustos 09:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Teknosa’yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizin çözümlenmesi için gerekli incelemelerimizi yapmaya başladık. Memnuniyetinizi sağlayabilmek için çözüm önerilerimizle sizi en kısa sürede arayacağız. İyi günler dileriz. Teknosa

19 Ağustos 11:31

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili geri bildiriminizi hassasiyetle değerlendirdik. Çözüm süreci ile ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Teknosa için memnuniyetinizin her zaman ön plandadır. Sonuçlanmış talebiniz ile ilgili bugün SMS ile ilettiğimiz anketimize katılmanızdan mutluluk duyacağız. İyi günler dileriz. Teknosa

Atılay
19 Ağustos 11:35

Günün sonunda sorunumu kendim çözdüm. Yine de çözüm ekibine nezaketleri için teşekkür ederim.

Teknosa Aldatmacası. Satın Aldığınız Hizmeti Alamıyorsunuz.

Gökhan
10 Eylül 15:08

Teknosa Bilgisiz Satıcının Yol Açtığı Mağduriyet!

Oyunlama

Teknosa Servisten Kırık Olarak Gelen Ürün Sorumluluk Kabul Edilmiyor

Furkan
03 Eylül 13:15
teknosa-servisten-kirik-olarak-gelen-urun-sorumluluk-kabul-edilmiyor-1.docx

Teknosa Xiaomi Mi Mop Pro Batarya Değişimi Ve Kasko Sorunları!

Tarık
01 Eylül 21:45