Kusurlu Ürün Satan Teknosa

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Teknosa’yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizin çözümlenmesi için gerekli incelemelerimizi yapmaya başladık. Memnuniyetinizi sağlayabilmek için çözüm önerilerimizle sizi en kısa sürede arayacağız. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü görüş ve önerilerinizi, www.teknosa.com web sitemizdeki canlı destek hattımıza ya da 0 850 222 55 99 numarasından Whatsapp hattımıza yazarak iletebilirsiniz. Ayrıca Müşteri Hizmetlerimize 0 850 222 55 99 numarası üzerinden haftanın 7 günü 09:00 – 23:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. Teknosa
Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili geri bildiriminizi hassasiyetle değerlendirdik. Çözüm süreci ile ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Teknosa için memnuniyetinizin her zaman ön plandadır. Sonuçlanmış talebiniz ile ilgili bugün SMS ile ilettiğimiz anketimize katılmanızdan mutluluk duyacağız. İhtiyaç duyduğunuz her anda bizimle www.teknosa.com web sitemizdeki canlı destek hattımızdan ya da 0 850 222 55 99 numarasından Whatsapp hattımıza yazarak iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca Müşteri Hizmetlerimize 0 850 222 55 99 numarası üzerinden haftanın 7 günü 09:00 – 23:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. Teknosa
'dır.
Teknosa'dan kablosuz süpürge siparişi vermiştim. Philips ® SpeedPro Max geldiğinde kargoyu açar açmaz sapının kırık olduğunu fark ettim ve değişim talep ettim. Beni arayıp, Philips'in teknik servisine başvurup değişim talebinde bulunmam gerektiğini söylediler. Kusurlu bir ürün için neden ben uğraşıyorum? Hasarlı ürün satıp nasıl arkasında durmazsınız anlamıyorum. Ürünü satıp arkasında durmayan bir firma Teknosa'dır.