Garanti Süresi Aktivasyonla Başlamalı: Teknosa Deneyimim

Yakup
12 Kasım 13:24

30 Ekim'de Teknosa'dan iPhone 16 Pro Max satın aldım eşimin doğum günü için. Telefonu 1 hafta sonra kullanmaya başladık ama garanti süresi sipariş tarihimde başlatılmıştı. Normalde aktivasyon ile başlaması lazım çünkü bazen indirimli gördüğümde de satın alıp 2-3 ay sonra kullanabiliyordum. Müşteri hizmetlerini aradım, kullanmadığım bir ürünün garantisini neden başlatıyorsunuz diye sorduğumda yeni prosedürün böyle olduğunu belirttiler ve hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Bu durumda severek alışveriş yaptığım Teknosa hesabımı kapattım. Bir daha bu tarz bir firmayla asla çalışmayacağım ve yakınlarıma önermeyeceğim. Bunu buradan paylaşmamın amacı, bu firmadan ürün alıp ileride kullanacak kişilere bilgi sağlamaktır. Satın aldığınız an başlatıyorlar garantiniz, tercih sizin. Normalde bu bilgiyi kendileri kullanıcılara vermesi gerekli ancak sizin garanti sürenizi çaldıklarını bildirmemeleri normal bir şey, sonuçta biz hırsızız diyemezler.

12 Kasım 13:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Teknosa’yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizin çözümlenmesi için gerekli incelemelerimizi yapmaya başladık. Memnuniyetinizi sağlayabilmek için çözüm önerilerimizle sizi en kısa sürede arayacağız. İyi günler dileriz. Teknosa

Teknosa'da Hayal Kırıklığı: İndirim Ve Hizmet Eksikliği

Neslihan