Visit Xolvie to read complaints and reviews, or file yours.
1

Teka Çöp Öğütücü Arızası

profile
Senem
23 Aralık 2022
1.152

Teka markasından 15.03.2019 tarihinde çöp öğütücü almıştım ürün bu zamana kadar 2 kere arızalandı 2 sene garantisi dolana kadar ücretsiz servis geldi fakat yine arızalandı 16-12-2022 tarihinde servis yönlendirerek ürünü bizden aldılar motordan ses geliyor gerekçesiyle ve motorun arızalı olduğunu ve ürün kadar ücretinin olduğunu söyleyerek benden ürün yerine yenisini vermek kaydıyla indirimli verebileceklerini söylediler. Ürünün arıza sebebini sorduğumda ise motorun içine 'su kaçmış' dediler. Titizlikle kullandığım cihaza bir limon çekirdeği atmadığım halde dibinde çöp dahi olsa elimle içini kontrol ettiğim hatta buz küpleriyle temizlediğim cihaz nasıl olduysa su kaçma sebebiyle bozulmuş!

Ürünü yanlış kullanmadan kaynaklı bozulmadığı halde benden ürünün rakamı her yerde 4800 satılırken satış fiyatını 6300 diye göstererek çıkan rakamı indirimli sunan firma ürünün arızasını garanti süresi geçtiği için kabul etmedi. Peki soruyorum 3 sene içinde 3 kez arızalanan cihazın bozulma sebebi su kaçmışsa motoruna bu tüketici hatası mıdır? Belki de sürekli arızalanan bu cihaz fabrikadan elimize hatalı ulaştı ve şimdi gerçekten çöp oldu! Çözüm odaklı yaklaşım fiyatını iki katına gösterip yenisini size indirimli veriyoruz demek olmaz! Sayenizde bir de 1 haftadır mutfak lavabosu boşta çile çektim!

Teka Çöp Öğütücü Arızası

Gelişme
Gelişme

03 Ocak 2023 15:24

Teka çöp öğütücüm çöp oldu! Hayatımda böyle rezil bir firma görmedim ne servisi servis ne firma kurumsal! Garanti süresi geçmiş olan ürünümü 3 sene önce almıştım yazlıkta kalmalarımız pandemi derken zaten toplasam 1 sene kullanmışımdır. Cihaza bundan önce 2 kere servis geldi 3. Servis çağrışımda motor arızası var dediler neymiş motoruna su kaçmış cihaz zaten suyun altında çalışan bir makine! Hadi bana deseler ceviz kabuğu zeytin çekirdeği kaçmış ben yüzde yüz haksızım susar otururum ama ben içine buz küpleriyle bile temizliğini yaptığım halde bozulmuş! Benden yenisini verelim yarı fiyatına diye teklif ettiler çünkü motor ellerinde yokmuş yırt dışından gelecekmiş yarı fiyatını her yerde satışı aynı olan 4800 yerine 6100 küsurdan belirleyip yarısını teklif ettiler mağduriyetim adına şaka mısınız siz şimdi 20 gün geçti lavabom hala açıkta arıyorum servis cevap vermez buradan yazarım şikayetime cevap için firmaya kendim ulaşmaya çalışırım okudunuz mu diye ne muhatap var ne anlayış haksızlığa gelemeyen biri olduğum için sizi Allah'a havale ediyorum Ben bu firmayı hiçbir şekilde kimseye tavsiye etmiyorum. Şu an makinem hala serviste arıyorum açmıyorlar. Biz size döneceğiz diyorlar. Eski bozuk makinamı bana geri vermeleri için arıyorum. Onun için bile bana geri dönmüyorlar. Çok sinirliyim.

Ek
Ek
29 Aralık 2022 01:11

Hayır hala bir gelişme yok aradığımda sizi daha sonra arayacağız diye günlerdir geçiştiriyorlar yedek parça temin etmek için yurt dışından sipariş vermeleri gerekiyormuş çözüm için bana 4800 e satılan piyasadaki cihazı 6300 diye liste fiyatından yarısını ödeyin yenisini verelim dediler! Ürüne su kaçmış ondan arızalanmış demek ne demek! Belli ki kurulum esnasında yanlış bağlanmış üzerine 3 kere servis gelmiş bir ürün 2 sene garantisi doluyorsa ben mi yaptım suyu motoruna kaçırmayı zaten bu ürün su ile çalışıyor lütfen biraz vicdanlı olun ve ürününüzün arkasında durun!

profile
1 Destek
Üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Teka Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 22 dk 33 sn
Teka Logo
23 Aralık 2022 19:29
Senem
Senem
23 Aralık 2022 21:52

Durumun izahatını müşteri hizmetlerinize anlattım ama aracı firma olarak geçen servis bize bu şekilde süreci anlattı ve ben muhatap bulamadığım için buradan da yazma durumunda kaldım benimle iletişime geçebilirseniz çok sevinirim

Senem
Senem
26 Aralık 2022 13:39

Hala şirketinizden bana geri dönüş yok 10 gündür mutfağımı kullanamıyorum fabrika hatası bir ürünü zamanında satmışsınız ürününüzün arkasında dahi duramıyorsanız sizi Tüketici Hakları'na her yere şikayet edeceğim

Senem
Senem
29 Aralık 2022 01:07

Şikayetime hala cevap alamadım günlerdir arıyorum size geri dönüş yapacağız diyorlar 15 gün oldu mağdurum lavabo hala açıkta bana yüzde 50 sini ödeyin deyip piyasa rakamı 4800 satılan ürünlerini 6300 diye söyleyip yarısını ödeyin deyip çözüm sundular! Motoru yurt dışından geliyormuş demekte ne oluyor? Ellerinde yokmuş şaka mı bu? Koca firma yedek parça bile yedekte tutamıyorsa ben başka bir şey diyemiyorum! Acil bana ulaşılmasını talep ediyorum ve kimseye sizi önermiyorum!

Benzer Şikayetler

Teka Çöp Öğütücü Arıza

profile
Cansu
09 Kasım 2023
282

Teka marka çöp öğütücümüzün Garanti süresi doldu cihaz arıza verdi. Servisi çağırdığımızda motorun bittiğini cihazın çöp olduğunu söyledi. Tamiri olmaması çok saçma bir çözüm yolu bekliyorum. Yenisini almakta düşündürücü. Aynı sorun Olduğunda ne yapacağız.

Teka Çöp Öğütücü Arıza
1

Teka Çöp Öğütücü Çalışmaması

profile
Mustafa
06 Eylül 2023
239

Teka çöp öğütücü çalışmaması. Birkaç ay ( son 2,5 ay ) kullanılmayan öğütücü hiçbir şekilde çalışmıyor. Son iki senedir yaşadığımız sorun, kullanılmama nedeniyle sıkışma deniyor, her seferinde (10 ayda bir) ürün sökülüyor, atölyeye götürülüyor, Teka servisine binlerce Türk Lirası ödeme, sonuçta birk...

profile-icon
Yorum yazabilmek için ya da .

0 Yorum

Üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Teka Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 22 dk 33 sn
Benzer Şikayet Yaz