Tefal Ütü Sorununu Benim Çözmemi Bekliyor!

Tefal Ütü Sorununu Benim Çözmemi Bekliyor!
Ceylan
28 Eylül 2024 12:41

Tefal sv8062 model ütümü ocak sonunda Tefal appten sipariş verdim. Ara ara damlamalar yapsada çok önemsemedim çünkü bir önceki Tefal ütümü 11 yıl kullandım ve çok memnundum. Gelinen son noktada tün kireç uygulamalarını yapsam da sürekli pas şeklinde akıtma yapıyor ve sürekli tekrar aynı çamaşırı yıkamak gerekiyor. Tefal müşteri hizmetleri ise ütüyü benim servise bırakmamı servisin 21 gün sonra ya tamir edeceğini ya da değişim yapacağını söylüyor. Ben 2 yıllık garantisi olan ürünü neden teslim edip tamirat yapılacağını anlamıyor ve müşteri hizmetlerine anlatamıyorum. Garantisi olan bir üründe bilinçli bir kullanıcı olarak benden kaynaklı bir sorun olmadığını ve iade etmek istediğimi tamir olan ürünü istemediğimi 21 gün bekleme süresini ve bu süreçte ütüyü kendim teslim etmek istemiyorum. Çünkü sorun üründe ürünüyle bizzat sevgili Tefal'in ilgilenmesi gerek!

28 Eylül 2024 13:09 (Şikayetten 27 dakika sonra)

30 Eylül 2024 17:26

Yeni Alınan Ütüde Sürekli Su Akıtma Problemi Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Emine
19 Ağustos 18:02
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ütü Sorunu Ve Servis Sorumsuzluğu

Aykut