Tefal UNO Kahve Makinesinin Parçası 2 Aydır Gelmiyor
Sayın Müşterimiz, Konu ile ilgili gerekli araştırma yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verileceğini belirtmek isteriz. Groupe SEB ürünlerine karşı göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi Çağrı Merkezi 444 40 50 E-mail: [email protected] Web Adresi: www.wmf.com.tr www.tefal.com.tr www.rowenta.com.tr www.moulinex.com.tr www.krups.com.tr
Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetvar.com üzerinden paylaştığınız konu hakkında, Groupe Seb Müşteri İletişim Merkezi olarak sizlerle iletişime geçilerek gerekli yönlendirmeler tarafımızdan yapılmıştır. Sorularınız olması durumunda bizimle [email protected] adresinden veya 09.00-18.00 saatleri arasında 444 4050 üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi Çağrı Merkezi 444 40 50 E-mail: [email protected] Web Adresi: www.wmf.com.tr www.tefal.com.tr www.rowenta.com.tr www.moulinex.com.tr www.krups.com.tr
Yaklaşık 2 ay önce Tefal'in UNO ® filtre kahve makinesinin cam haznesini kırdım. Haftada 2 kere Tefal'i ve yetkili servisini aradım fakat her seferinde 3 haftaya gelecek dendi. Tefal'in müşteri hizmetlerini aradığımda da yardımcı olmayıp direk teknik servise yönlendirdiler. Geçen hafta aradığımda ise şikayet için aramıştım ve herhangi bir mağazadan ürün bozup vermelerini istedim, onu da kabul etmediler ama 3 gün önce arayıp siparişi kargolayacaklarını ve ilgileneceklerini söyleyip Pazartesi'ye kadar benden zaman istediler. Eğer parça gelmezse her yere şikayet edeceğim. Gelirse de buraya tekrar yazarım.