Tefal Tava Yamuluyor

Sayın Müşterimiz, Konu ile ilgili gerekli araştırma yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verileceğini belirtmek isteriz. Groupe SEB ürünlerine karşı göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi Çağrı Merkezi 444 40 50 E-mail: [email protected] Web Adresi: www.wmf.com.tr www.tefal.com.tr www.rowenta.com.tr www.moulinex.com.tr www.krups.com.tr
Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetvar.com üzerinden paylaştığınız konu hakkında, Groupe Seb Müşteri İletişim Merkezi olarak sizlerle iletişime geçilerek gerekli yönlendirmeler tarafımızdan yapılmıştır. Sorularınız olması durumunda bizimle [email protected] adresinden veya 09.00-18.00 saatleri arasında 444 4050 üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi Çağrı Merkezi 444 40 50 E-mail: [email protected] Web Adresi: www.wmf.com.tr www.tefal.com.tr www.rowenta.com.tr www.moulinex.com.tr www.krups.com.tr
Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Groupe SEB Müşteri İletişim Merkez ’inden (09.00-18.00) bizlere ulaşabilirsiniz. Size en kısa sürede yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi Çağrı Merkezi 444 40 50 E-mail: [email protected] Web Adresi: www.wmf.com.tr www.tefal.com.tr www.rowenta.com.tr www.moulinex.com.tr www.krups.com.tr
Hepsiburada üzerinden aldığım Tefal tava her gecen gün yamuluyor. Yuvarlak tavanın artık köşeleri olmaya başladı. Beraberinde aldığım 28cm, wok tavada hiçbir şey ancak küçük olan tava sabahtan aksama yamuluyor. Nasıl olduğu konusunda hiçbir fikrim yok.