Tefal Süpürge: Hayal Kırıklığı ve Pişmanlık

Samet
04 Ekim 2024 10:29

Yaklaşık 9 ay önce Tefal marka X Force 15.60 model dik elektrikli süpürge aldım. Ürünü alana kadar her gün televizyonda boy boy reklamları vardı. Ürünü, bu kadar medyada algı yapılan bir ürün olduğunu düşünerek aldım. Ürünü aldıktan sonra maddi değeri de yüksek olduğu için fazla kullanmadık. Kullansak da dikkatli ve duyarlı olarak kullanmamıza rağmen, ürünün ilk önce süpürge başlığı patlak verdi. Bizim hatamız olabilir dedik. Bu sefer de kısa süre içinde süpürgenin sap kısmı kırıldı. Camdan mı yaptınız kardeşim siz bu ürünü? Dyson almadığıma inanılmaz pişman oldum.

04 Ekim 2024 13:03 (Şikayetten 2 saat sonra)

04 Ekim 2024 16:36

Ali

Maalesef Tefal dikey süpürge pişmanlıktır. 2 senelik az kullanılmış süpürgem akü den dumanlar çıktı, servise 12.960 TL ödedim, akünün duman çıkarması ödediğim para dan çok daha korkunç. Kaliteli ürün değil asla, eşim beğendi diye almıştık, görseli bile oyuncak gibi zaten. Hep şikayet hep şikayet asla alınmaması gereken bir ürün ve, Tefal'in kendisi de üzerine düşmüyor bu şikayetlerin. Yazık

Servet
12 Aralık 2023 10:02
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
27 Aralık 2023 12:09
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Elektrikli Süpürge Başlık Kırılması Ve Yüksek Yedek Parça Ücreti

Mine