Mercan sonuçtan hiç memnun değil

Tefal GV8976 Pro Express Model Ütü Sorunu

Mercan
05 Temmuz 2023 13:40

Bundan 4 ya da 4.5 sene önce eşimin en iyisi bu diye aldığı GV8976 Pro Express model Tefal ütü şubat ayında arıza yaptı. Ütüyü 29/03/2023 tarihinde İzmir de bulunan Ebru teknik yetkili servisine verdim. Servis kazan arızası olduğu bildirdi ve maliyetinin 1650 TL olduğunu söyledi. Ben bu ücreti ödeyip tamirini yaptırdım. Aradan bir ay bile geçmeden bu sefer ütüye hiç elektrik gitmemeye başladı ve ütüyü tekrar Ebru teknik servisine götürdüm bu defa kablo arızası, kart arızası şu bu derken 2500 TL daha masraf çıkardılar. Bu nasıl olur diye servisi arıyorum onlar seb diye müşteri hizmetlerine yönlendiriyor. Orayı arıyorum onlarda servis bakar deyip tekrar topu oraya atıyor. Şimdi Tefal e soruyorum küçük ev aletleri olarak geçen ütüye kazanla birlikte toplam 4150 TL çıkan arıza masrafı nedir? Kazan arızalandı tamam ödedik daha bir ay bile geçmeden çıkan diğer arızalar tesadüf mü? Bu arızalar nasıl üst üste oluyor? Eşim sizin markanıza güvenerek aldığı ütü bu mu? Diye sormak istiyorum. Bana kalırsa tavacıdan alınan ütü bu kadar olur. Ben bu ücreti ödeyeceğime yeni ütü alırım diyorum ama sizden değil ütü tava bile alınmayacağını anladım. Daha önemlisi eşim de anladı. Şimdi ya kazanınızı geri alın parasını iade edin ya da ütüyü çalışır durumda bana verin. Emin olun yaptığınız etik değil, size güvenen tüketiciye karşı yaptığınız ayıptır.

15 Temmuz 2023 08:00

Aranmadım, İletişime geçmediler. Ütü hala serviste bekliyor. Bilgi verilmiyor. Çözüm için bir şeyler yapıyorlar mı? Hiçbir fikrim yok.

05 Temmuz 2023 16:02 (Şikayetten 2 saat sonra)

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
20 Temmuz 2023 18:30
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Kazanlı Ütüde Tekrarlayan Arıza Ve Yüksek Tamir Ücreti Mağduriyeti

Ramazan
03 Eylül 2025 14:42

Tefal Ütüde Sürekli Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Yahya
05 Nisan 2025 11:37
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Sonrası Arızalanan Tefal Ütü Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

Bahadır
21 Ekim 2025 20:47