Sare sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2023 02:50

Activflow Pro Extreme 1.5 l Siyah Blender Seti - 1500 w siyah olanını çeyizim için almıştım. Daha kullanamadan garanti süresi dolmuştu zaten. Pek sık da kullandığım mutfak gerecim değildi ta ki bebeğim oluncaya kadar. Pütürsüz çorba yapmak için 4-5 sefer kullandım. Blender teklemeye başladı dönmede sorun yaşadı. Eşim açtı baktı meğersem blender dişlisi erimiş. Değiştirdik yenisini taktık Tefal'e götürdük. Sorun yaşamayacağımı düşünüyordum ama yine teklemeye başladı dönmede sıkıntı oldu. Şu an blender blender dişlisine oturmuyor. Ayrıca blenderin parçaları da ayrıldı. Hani çok sık kullanıp da böyle olsa anlayacağım ama doğru düzgün kullanmadım. Çok üzüldüm. Ben şimdi garantiye versem benden bir sürü para alacaklar. Ne yapacağım bilemedim. Yardımcı olun lütfen.

03 Haziran 2023 09:33 (Şikayetten 6 saat sonra)

03 Haziran 2023 15:14
07 Haziran 2023 23:10

Müşteri temsilcisi aradı. Garantiye yollamamı söyledi. Ben hiç akıl edememiştim teşekkürler...

08 Haziran 2023 18:02

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

15 Haziran 2023 01:31

E bende farklı bir şey demedim. Prosedürlerinizi diğer kullanıcılarla paylaşmam sorun mu? Yasak mı? Yasaksa sileyim komple. Ben yanlış bir yorum yaptıysam lütfen site yöneticileri iletişime geçsin benimle

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
18 Temmuz 2023 15:42
Tefal'in Servis Garanti Problemi
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
02 Mart 17:40
Tefal Blender Dişli Sorunu Ve Orijinal Parça Sıkıntısı
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
13 Temmuz 2023 15:14

Burak
01 Ekim 2024 22:45
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
06 Aralık 2023 16:05