Pişirmeyen Ve Geç Pişiren Tefal Airfryer

Ayse
07 Mayıs 2024 11:59

Tefal markasının Fast Fry&Grill XXL model ürününü satın aldım. Ancak, aldığım günden beri cihazın alt kısmı yemekleri hiç pişirmiyor; patates gibi yiyecekler tamamen çiğ kalıyor ve tavuk gibi ürünleri sürekli çevirmek zorunda kalıyorum. Belki yanlış kullanıyorum diye düşünerek farklı pişirme yöntemlerini denedim fakat sonuç değişmedi; hem geç pişiriyor hem de altı pişirmiyor. Çalışan bir birey olarak çocuklarım için pratiklik sağlaması amacıyla bu ürünü tercih etmiştim fakat maalesef beklediğim faydayı göremedim. Bu nedenle ürünün iadesini talep ediyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise 'bu konuyla ilgilenmiyoruz' yanıtını aldım. Ürünün arkasında durulmadığını görmek beni hayal kırıklığına uğrattı. İade talebimle ilgili olarak yetkililerin en kısa sürede bana ulaşmasını rica ediyorum.

07 Mayıs 2024 12:05 (Şikayetten 5 dakika sonra)

07 Mayıs 2024 15:45

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Gülşah

Ayşe hanım bir gelişme oldu mu? En basit pişen kabak bile çiğ kalıyor anlayamıyorum. Ben Philips kullanıyordum bu modeli aldım ama bin pişman oldum

Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Zuhal
10 Haziran 2024 17:55