17 Ekim 2016

Tefal Düdüklü Tencere Hemen Bozuldu.

Tefal Clipso düdüklü tencere 4,5 lt'lik boyutunu geçen sene almıştım, 10 kez bile kullanmadım, sonra düdüklü saat kısmı bozuldu ve ötmüyor, çalışmıyor dakikaları geriye doğru saymıyor, hadi dedim ben tutarım dakika neyse ama artık pişirmiyor ve ağzı da kapanmıyor. Evet maalesef şu anda 300 TL'lik çelik tencere var elimde normal tencereden bir farkı yok, garantim bitmedi ama garanti belgesini de kaybettiğim için servise götüremedim.

Zeynep 2.967 Okunma

Cevaplar

  • Zeynep 26 Ekim 2016

    Sürekli yazdığım şikayetimi kapatmak için aynı cevabı yazıp duruyorsunuz, bir şey yapılamadığını daha kaç kez yazacaksınız? 1 sene taksit ödedim, 1 sene kullanamadım o tencereyi.

  • Tefal Temsilcisi25 Ekim 2016

    Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB İstanbul Ev Aletleri Tic. A.Ş. Tefal - Moulinex - Krups – Rowenta - Lagostina Çağrı Merkezi 444 40 50 0850 222 40 50 Fax: 0216 576 22 00 E-mail: [email protected] Web Adresi: www.tefalshop.com.tr www.tefal.com.tr www.rowenta.com.tr www.moulinex.com.tr www.lagostina.com.tr www.krups.com.tr

  • Zeynep 24 Ekim 2016

    Evet firmanın en son yaptığı yorumda belirttiği üzere özelikle herkes dikkat etsin satarken belirtilmiyor çünkü sadece tencere garantilidir! ! Parçaları garanti kapsamında değil, tamam o zaman lütfen 5 kez kullanınca bozulmayan saat yapın düdüklü tencerenize. Tencerenin fiyatı 300 TL ve siz bana sadece çelik tencerenin garantisini yapıyorsunuz, çelik tencereye ne olabilir acaba suda mı erir? Bildiğimiz tencereye ne olur bir düşünelim?

  • Tefal Temsilcisi24 Ekim 2016

    Merhaba, Öncelikle bu talebinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Groupe SEB Çağrı Merkezine haftanın 7 günü 08:00 – 20:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan çalışma anlayışına sahip bir firma olarak, siz değerli müşterilerimizden gelen tüm taleplerin her zaman büyük bir hassasiyetle değerlendirildiğini özellikle belirtmek isteriz. Ürünlerde kullanılan aksesuar parçalar garanti kapsamına girmemektedir. Bu sebeple üzülerek belirtmek isteriz ki firmamız tarafından farklı bir bilgi verilememektedir. Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince çağrı merkezi tarafından gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Groupe SEB ürünlerine karşı göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Groupe SEB İstanbul Ev Aletleri Tic. A.Ş. Tefal - Moulinex - Krups – Rowenta - Lagostina Çağrı Merkezi 444 40 50 0850 222 40 50 Fax: 0216 399 55 89 E-mail: [email protected] Web Adresi: www.tefalshop.com.tr www.tefal.com.tr www.rowenta.com.tr www.moulinex.com.tr www.lagostina.com.tr www.krups.com.tr

  • Zeynep 24 Ekim 2016

    Evet sadece 1 kez telefon görüşmesi yapıldı, bunu buradan 2. kez belirtmelerine gerek yok, yani yaptığım yorumun üzerine tekrar beni aramışlar gibi anlaşılmasın, telefonla arayıp en yakın servisin telefonunu vermekten başka bir çözüm yolları da yok, daha 2 sene geçmeden bozulan parçalarını değişmeleri gerekliydi, bana satılan ayıplı üründür. Şikayetvar! A teşekkür ederim, gerecekten sesimizi duyurabiliyoruz.

  • Tefal Temsilcisi18 Ekim 2016

    Merhaba, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB İstanbul Ev Aletleri Tic. A.Ş. Tefal - Moulinex - Krups – Rowenta - Lagostina Çağrı Merkezi 444 40 50 0850 222 40 50 Fax: 0216 576 22 00 E-mail: [email protected] Web Adresi: www.tefalshop.com.tr www.tefal.com.tr www.rowenta.com.tr www.moulinex.com.tr www.lagostina.com.tr www.krups.com.tr

  • Zeynep 18 Ekim 2016

    Evet Müşteri hizmetleri beni aradı ama sonuç sıfır bana en yakın servisin telefonunu vermek için sadece böylebir şey olur mu? Ben garantimi kaybettim diye üzülüyordum ama zaten elimde garanti olsa bile işe yaramazmış lastik ve saat garanti kapsamında değilmiş, sadece garanti kapsamında olan çelik tencereymiş diyecek laf bulamıyorum çünkü çelik tencereye 10 sene 20 sene bir şey olmaz bende satış yaparken bunu bana niye belirtmediklerini söyledim cevap yok, kesinlikle beni kandırdılar ve aldattılar. Bana tencereyi alırken sadece tencereyi garantiliyoruz deselerdi o zaman almazdım. Asla asla almayın çok pişmanım, aynı zamanda sinirlerimi bozdular, saat buhara maruz kalmış diyor bana zaten buhar çıkışını algılayınca saat ötüyor böyle saçmalık olur mu? Tencerin lastiği daha 10 kez bile kullanılmadan eskiyecekse her 10 kullanımda ben lastik mi alacağım bu nasıl kalite? Keşke Fıshler alsaydım annem 20 senedir kullanıyor hiçbir sıkıntısı yok, aynı fiyata satıyorlar ise aynı kalite de olması gerekir.

  • Zeynep 18 Ekim 2016

    Evet Müşteri hizmetleri beni aradı ama sonuç sıfır bana en yakın servisin telefonunu vermek için sadece böylebir şey olur mu? Ben garantimi kaybettim diye üzülüyordum ama zaten elimde garanti olsa bile işe yaramazmış lastik ve saat garanti kapsamında değilmiş, sadece garanti kapsamında olan çelik tencereymiş, diyecek laf bulamıyorum çünkü çelik tencereye 10 sene 20 sene bir şey olmaz bende satış yaparken bunu bana niye belirtmediklerini söyledim cevap yok, kesinlikle beni kandırdılar ve aldattılar. Bana tencereyi alırken sadece tencereyi garantiliyoruz deselerdi o zaman almazdım. Asla asla almayın çok pişmanım, aynı zamanda sinirlerimi bozdular, saat buhara maruz kalmış diyor bana zaten buhar çıkışını algılayınca saat ötüyor böyle saçmalık olur mu?

  • Tefal Temsilcisi18 Ekim 2016

    Merhaba, Konu ile ilgili görüşmelerin tüketicimiz ile yapıldığını belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Groupe SEB İstanbul Ev Aletleri Tic. A.Ş. Tefal - Moulinex - Krups – Rowenta - Lagostina Çağrı Merkezi 444 40 50 0850 222 40 50 Fax: 0216 576 22 00 E-mail: [email protected] Web Adresi: www.tefalshop.com.tr www.tefal.com.tr www.rowenta.com.tr www.moulinex.com.tr www.lagostina.com.tr www.krups.com.tr

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön