31 Mayıs

Her zaman aynısın TEB. Neden mi? Kampanya yapıyorsunuz mobilden katılıyoruz şartları sunuyorsunuz. Size güvenerek harcama yapıyoruz sonrasında binbir türlü bahanelerle taahhüdünüzü yerine getirmiyorsunuz. Peşine 3 taksit kampanyası yaptınız ve kendiniz kurum olarak dahil olan, olmayan sektörleri yazdınız. Bende iletişimden ürün aldım. Döndünüz iletişim dahil değil dediniz. Oysa belirtseydiniz kampanya şartlarında size güvenerek 13000 TL borç yapmazdım. Yine mağdur ettiniz.

TEB Logo
31 Mayıs 22:02

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

CepteTeb Mobil İşlem Sıkıntısı

22 saat önce

CepteTeb mobil kullanıyorum sürekli işleme devam edemiyoruz şubemizle görüşünün diyor görüşüyorum düzeliyor iki gün sonra tekrar aynı bıktım artık ne para çekebiliyorum ne para yollaya biliyorum ne de kredi kartımı kullanabiliyorum boşu boşuna duruyor öyle.

CepteTeb Mobil İşlem Sıkıntısı

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) KMH Limit Arttırımı

5 gün önce

Merhaba, TEB bankasının emekli maaş müşterilerinden bir tanesiyim. Bana sürekli KMH limitimi yükseltmek istediklerini SMS ya da mobil uygulaması üzerinden yapıyorlar. Banka puanlarım çok iyi ve gecikmede hiçbir borcum olmamasına rağmen istedikleri limiti onayladığımda bankamız politikalarımız gereği...

TEB Bankası Müşteri Temsilciliğinden Hesabımı Kapatmıyor

1 hafta önce

TEB banka kartımı kaybettim. Bunun üzerine mobil bankacılığa girip kartımı işleme kapattım. Hesabı da kapatmak istediğimde bana CepteTeb destek merkezini aramam uyarısını verdi. Destek merkezini aradığımda kartımın kapalı olmasından dolayı hesabı kapatamadıklarını şubeye gitmem gerektiğini söylüyorl...

TEB Bankası Müşteri Temsilciliğinden Hesabımı Kapatmıyor

TEB Bankası Cep Numarası Güncelleme Zorluğu

1 hafta önce

Aksaray şubenizden cep numarasını güncelledim fakat sistemde hala eski numaram görünüyor ve mobil şubeye giriş yapamadığım gibi mağdur oluyorum bu bankada cep numarası değiştirmek neden bu kadar zor ve sonuç alamıyoruz? Cep numaramın güncellenmesini acilen istiyorum.

0 Yorum

TEB Şikayetvar üye markasıdır