İngiltere'de kullanmak üzere TEB sterlin hesabı açtırdım ve gelirken tüm kontrolleri müşteri hizmetlerine kaç kere yaptırmama rağmen online alışverişlerde kullanamıyorum ve pos cihazlarında da geçmiyor. Hadi bunu anladım diyelim başka hesaba havale işlemi yapıp paramı öyle kullanayım dedim bu seferde hesabımı blokelediniz Ben yurt dışında öğrenciyim karantinadan yeni çıktım TEB'i online kullanamıyorum hat bile alamadım alışverişte geçmediği için ve Cepte TEB canlı destek illa müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini söylüyor. Bir şekilde müşteri hizmetlerine ulaştım bu şekilde de şubeyi arayın hatta şubeye gidin diyorlar.
Böyle bir şey olabilir mi ya Ben yurt dışındayım diyorum... Ben bu parayı neden TEB'e yatırdım TEB'de sus olarak dursun diye mi? Mail atıyorum dönen yok arıyorum Muş. Hizmetlerini çağrı kısıtınız var şu an şube ile görüşün diyorlar daha fazla nasıl mağdur etmek mi amacınız? Sorun değil lütfen çözüm odaklı olun.
Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.
Saygılarımızla,
TEB