TEB Bankası Lütfen Artık Sesimi Duyun Ve Yardımcı Olun

03 Haziran

27 Mayıs cumartesi öğlen civarı 120 TL lik Vodafone yanımda ® uygulaması üzerinden 0 53*********11 numaratelefona kolay paket yüklemesi yaptım hala paket yüklemesi yapılmadı. Defalarca her iki kuruluşu aradığım halde sıkıntı giderilmedi. Vodafone ® bize ödeme yapılmadığını söylüyor. Defalarca aynı şeyi söylediler. Teb bankasıda biz Vodafone ödeme yaptık diyor ortada mağdur olan bir müşteriniz var her iki kurumda bu mağduriyeti gidermedi. Almadığım bir hizmetin parası benden alindi lütfen artık bir çare bulunsun mağduriyetimi giderin

TEB Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 24 dk 6 sn
TEB Logo
03 Haziran 18:28

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

TEB Maaş Mağduriyeti

5 gün önce

TEB Türk ekonomi bankası Isparta şubesi maaş müşterisi iken, 2019 yılı temmuz ayında emekli oldum. Bir süre sonra zaten, o zaman ki tarihe göre yaklaşık 1, 2 yıldır maaş müşteri olduğum Isparta TEB şubesine emekli ikramiyem gönderildi... İkramiyemi şubeden aldım. Ancak benim bilgim dışında bankada b...

TEB Numara Güncelleme Sorunu

05 Temmuz

Benim aktif olarak bir hesabım var hesapta param da var telefon numaram değişti mobil uygulamaya giriş yapamıyorum. Şubeye gitme fırsatımda yok bir telefon numarası güncellemek bu kadar zor olmamalı. Numaramı güncellemek istiyorum. Lütfen yardımcı olun.

TEB Banka Havuzuna Düşen SGK Emekli İkramiyesi

12 Haziran

Dokuz Eylül Üniversitesinde 657 sayılı kanuna tabi devlet memuru olarak çalışmakta iken 17/04/2023 tarihinden itibaren emekli olmak için dilekçe verdim. Dilekçemde emekli maaşım ve tazminat ödemeleri için TEB İzmir Narlıdere Şubesin de bulunan IBAN numaralı hesabımı dilekçemde belirttim SGK dan 07/0...

0 Yorum

TEB Şikayetvar üye markasıdır