11 Temmuz 2023 21:57

CepteTeb müşterisi olarak telefonuma gelen bildirim üzerine bir kredi başvurusunda bulundum kredim onaylandı SMS geldi. Kredi bildirimim uygulamaya düştü tıkladığımda kredim gözükmüyordu. 1 hafta uğraştım sonunda krediyi kullanma ekranımı görebiliyorum.

Ancak bu defada sözleşme ekranında sözleşmeleri kabul ediyorum. Onaylıyorum işleminiz gerçekleştiremiyor diye hata alıyorum günlerdir atmadığım mail arama dağım müşteri temsilcisi kalmadı 4 farklı mail adresine web sayfasından müşteri ilişkilerine yazdım. Talebiniz sonuçlanmıştır diye mail geldi.

Ancak yine durum aynı çağrı merkezinden cevap veren personeller vade sayınız fazla olduğu için vade muafiyeti bekliyorsunuz diyorlar. Benim hata olmayan bir konu olmasına rağmen şubelerine de gittim resmen eziyet çektirip yıldırma politikası yapıyorlar. Yasadığım mağduriyetin ivedi bir şekilde çözümlenmesini bekliyorum.

11 Temmuz 2023 22:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

13 Temmuz 2023 09:40

Bu kadar kısa sürede cevap vermemeniz şaşırtıcı değil temmuz 1 den bu yana olan ilgisizliğinizin üstüne başka bir şey beklenemezdi

Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Cengiz
05 Haziran 2024 14:31
Eren sonuçtan memnun değil

Eren
07 Ağustos 2023 17:18
1 Haftadır CepteTeb Hesap Açamıyorum!
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
26 Kasım 2023 01:09
Türker sonuçtan hiç memnun değil

CepteTeb Kredi Ödemelerinde Yaşanan Sorun Ve Geri Dönüş Eksikliği

Türker