Yakın zamanda Vodafone'a hattımı taşıdım CepteTeb hesabı açın otomatik ödeme talimatı verirsem faturada %20indirim olacağı söylendi başvurumu yaptım kartımı aldım ama kurye eksik evrak imzalatmış yeniden geleceği söylendi ama 10 gündür gelen giden yok. TEB müşteri hizmetlerini aradığımda işlemler için telefona mesaj gönderiyorlar ama sim değiştiği için SMS gelmiyor şubeden bloke kaldırmam gerekiyormuş ama karantina da olduğum için evden çıkamıyorum diyorum çözüm sunamıyorlar saçma sapan bir döngüye girdik Vodafone kampanyasının süresi geçecek böyle devam ederlerse TEB den talebim bir an önce hatalarını düzeltsinler normalde banka benim peşimde koşması lazım ben onların peşinde koşuyorum.
Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.
Saygılarımızla,
TEB
Vodafone CepteTeb kampanyası 24 Haziran - 22 Eylül 2020 tarih aralığında geçerli olduğu için davet kodunu alamadığını belirtmek isteriz diye açıklama yapmış bana da. 26.11.2020 kampanya devam https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/