05 Şubat 2014

TEB World Kredi Kartıma Ait Bilgi Edinme Hakkımı Kullanamıyorum!

TEB Müşteri hizmetlerinden istemiş olduğum bana ait bilgilerime ulaşamıyorum. Geriye dönük TEB world Kredi kartımın 1 yıllık hesap ekstremi e-mail adresime gönderilmesini istedim. TEB yetkileri gün içinde bana mail olarak bilgilendirme yapılacağını söylediler işlemim gerçekleşmedi.

Bilgi edinme hakkım olan bana ait bilgilerimi bana gönderilmiyor. 1 saat içinde gönderilmesi gereken bilgilerini bana gönderilmiyorsa banka bana ait bilgileri ne kadar güvensiz bir ortamda muhafaza ettiğini gösterir.

Eğer eski ekstremi yeniden düzenleme yapılıyorsa bu ayrıca bir suçtur bu eski bilgilerimin güvenli saklanmadığını gösterir. Acil çözüm bekliyorum.

Hayriye 86 Okunma

Cevaplar

  • TEB Temsilcisi12 Şubat 2014

    Belirttiğiniz konu ile ilgili olarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. TEB Önce Müşteri Hattı

  • Hayriye 12 Şubat 2014

    Belirttiğiniz konu ile ilgili olarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir diye söylendi hala hiç bir yetkili cevap vermedi.Bana cevabın en geç bir hafta içinde mutlaka cevap verileceğini söylendi ama yerine getirilmedi.Teb şikayet hattına iki defa şikayet belirtmeme rağmen cevap dönülmedi.Sorumsuz bir müşteri hizmetleri ancak böyle cevap verir zaten ne bekliyorum ki

  • Hayriye 12 Şubat 2014

    İstemiş olduğum hizmetin en geç 1 hafta için mutlaka ulaşacağını söylediler ve hiç yetkili ne aradı ne de bilgilendirme mesajı attılar.Bu kadar da sorumsuz bir müşteri hizmetleri var.

  • TEB Temsilcisi07 Şubat 2014

    Belirttiğiniz konu ile ilgili olarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. TEB Önce Müşteri Hattı

  • Hayriye 06 Şubat 2014

    Hala istemiş olduğum hizmet yerine getirilmedi.Bana mail göndermeniz için 40 gün beklememiz gerekli firma yetkilerini teb telefon bankalığı ile kaç defa şikayet etmemiz lazım sorum hala çözülmedi

  • Hayriye 05 Şubat 2014

    Şikayet www.teb.com.tr internet sitemize iletildi ama cevap verilmedi

  • TEB Temsilcisi05 Şubat 2014

    Müşterimizin iletmiş olduğu konu işleme alınmış olup kendisine bilgi verilecektir. Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi www.teb.com.tr internet sitemize iletebilirsiniz. TEB Önce Müşteri Hattı

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön