13 Şubat 2014

TEB Taksit Tutarı İki Defa Ödeme Gösterilmiş!

TEB world kredi kartı ile almış olduğum bilgisayarın taksit bir önceki ekstrede ödediğim halde bana yeni ekstre gönderilerek 12. taksit iki defa ödeme gönderilmiş .Son ödemesi 08.01.2014 tarihli ekstrede bilgisayarın 12. ve 11. taksit ödemiştim.Son ödemesi 10.02.2014 tarihli ekstrede bilgisayarın 12. taksit tekrar ödeme olarak gösterilmiş.

Sadece bir ekstrede hata değil önceki ekstrede ödemiş olduğum 11. taksit bir sonraki ekstrede borç olarak gösterilmiş.Benim ödemiş olduğum taksitleri hep iki defa ödeme olarak gösterilmiş.Sorunu TEB yetkilerine 06.02.2014 tarihinde bildirdim ama bana sonuç dönmediler. Bunun için tüketici mahkemesine başvuracağım.

Hayriye 176 Okunma

Cevaplar

  • Hayriye 28 Şubat 2014

    Teb yetkililerine bana ilettikleri mesajı sizlere iletiyorum :Muhtelemelen 2.işlem işyeri tarafından ya da sistemsel bir problem nedeniyle gerçekleşmiş ve akabinde iadesi gelmiş. Borç alacak birbirini kapatmıştır.Ortada bir hata var nedeni sadece muhtemelen hata olmuştur diye mesaj attıyorlar.Konu ilettiğim kuyubaşı müşteri temsicilisine Gizem hanıma 12. taksit ve 11. taksit tutarı İKİ DEFA çekilmiş şeklinde hatalı olan ekstreler şikayet hattına faks yoluyla ilettildi.Hatta gizem hanım benim işlem bitirmeden başka bir müşteriye ilgilendi ve sonra ben faks çekicem dedi beni yolladı profesoyel iş hayatına yakışmayan bu tavrı Teb Kuyubaşı müdürüne durumu ilettim.İşlerim Kontrol sağlanması amaçlı müdür işlenen prosedürü doğru bir şekilde tamamlandığını bana telefonla arayarak belirtti.Ben Geri dönüşün MUTLAKA TELEFON İLE YAPILAMSI MAİL OLMADIĞINI ŞİKAYET HATTINA 3 DEFA BELİTTTİM.HATANIN NEDEN KAYNAKLADIĞI BANA YETKİLERE AÇIKLAYAMIYORLAR.YAPILANLAR DÜZENLENEN EKSTERE HATA OLDUĞUNU AMA DENEDİ AÇIKLAYAMADIKLARINI SÖYLEYEMEDİLER.BU KONUDA TEB YETKİLERİNE ÖNCEKİ BİR ŞİKAYETİMDE OLMUŞTU EKSTREM YANLIŞ DÜZENLENMİŞ VE BENDEN ÖZÜR DİLEDİLER HATA HALA DEVAM EDİYOR KONUN CİDDİYETİNİ ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN TEB ETİLER ŞUBESİ MÜDÜRÜNE DURUMU İLETTİM.KONUN BANA DÖNÜŞÜNÜN TELEFON İLE SAĞLAMASI KONUSUNDA ÖZELLİKLE BELİRTTİM.06.02.2014 TARİHİNDEN BU YANA BANA CEVAP DÖNMEDİLER NEDENİ AÇIKLAYAMADILAR.ŞİKAYETİMVAR YETKİLERİ KONU CİDDİ BU ŞEKİLDE ANLATIYORUM.ACİL CEVAP BEKLİYORUM

  • TEB Temsilcisi26 Şubat 2014

    Belirttiğiniz konuyla ilgili 25 Şubat 2014 tarihinde e-posta aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. TEB Önce Müşteri Hattı

  • Hayriye 25 Şubat 2014

    06.02.2014 tarihinde belirtmiş olduğum şikayet hala incelemede hala cevap verilmesini bekliyorum.Etiler teb şube müdürü ile görüştüm bu konun acil olduğunu belirttiğim halde cevap verilmedi. Teb bankası son ödeme ekstre ödeme tarihim geçtiği için sürekli ödemeniz faiz işlenecektir şeklinde bana mesaj gönderiyor.Banka yetkilileri süreçi daha çok yokuşa daha çok gün geçirmek müşterisini zararlı duruma düşürüyor.Rica ediyorum Şikayetvar yetkilileri teb yetkilileri durumun ciddiyetini belirtin

  • TEB Temsilcisi20 Şubat 2014

    Daha önce iletmiş olduğunuz talebiniz incelenmektedir. Belirttiğiniz konu ile ilgili olarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. TEB Önce Müşteri Hattı

  • Hayriye 18 Şubat 2014

    Şu ana Kadar iki defa şikayet etmeme rağmen hiçbir teb yetkilisi konu hakkında açıklama yapmadı geri dönüş olmadı

  • Hayriye 14 Şubat 2014

    Şikayet sürecimde hiçbir şekilde teb yetkilerinden bir dönüş olmadı.Bu işin sonu mahkeme olacak çünkü yasal olmayan ekstre düzenlemeyi tüketici mahkemesinde durumu açıklarsınız

  • Hayriye 14 Şubat 2014

    Teb yetkileri konu iki defa şikayet etmeme rağmen hiçbir şekilde dönüş yapılmadı.Kredi kartımın son gönderilen ekstresinin ödemesi geçti ve bana ödemediğiniz diye tebliğat gönderiyorsunuz benim ödediğim faturayı iki defa bana ödettirmeye çalışıyorsunuz .Yasal olmayan kredi kartı ekstresini bana borç olarak gönderiliyor.

  • TEB Temsilcisi13 Şubat 2014

    Müşterimizin iletmiş olduğu konu işleme alınmış olup kendisine bilgi verilecektir. Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi www.teb.com.tr internet sitemize iletebilirsiniz. TEB Önce Müşteri Hattı

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön