01 Eylül 2015

TEB Hesap İsletim Ücreti Kesintisi Yapılıyor.

Kredi kartımı bankamatik yuttu ve iptal ettirdim. 15 gündür borcumu ödemek için ben bankanın peşinden koşuyorum. Taksitlendirerek sicilimi lekelemek istemediğimden her ay asgarisini ödeyerek kapatma derdindeyim. Fakat bankanız ben borcumu ödemeyim takibe düşeyim diye uğraşıyor resmen.

Benim bildiğim banka borcunu yatırması için uğraşır müşteri uğraşmaz. Kredi kartım olmadığı için kredi kartının hesabına para yatırdım fakat 4 adet 29 TL hesap işletim ücreti kesilmiş Allah aşkına bu nedir ya hadi bir tane alın iki tane alın 4 tane nedir bu kadar bir müşteri mağdur edilmez. Kredi kartımın borcu için o parayı yatırdım 100 kusur liramın iade edilmesini ve kartımın borcundan düşülmesini istiyorum.

Nazli K. 48 Okunma

Cevaplar

  • Nazli'nin Teşekkür Mesajı09 Eylül 2015

    TEB müşteri memnuniyeti odaklı olduklarını bana kanıtladılar ve hesabıma paramı iade ettiler. Kendilerine gerçekten çok teşekkür ederim beni mağduriyetten kurtardılar.

  • TEB Müşteri Temsilcisi09 Eylül 2015

    Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınızla ilgili 9 Eylül 2015 tarihinde telefon aracılığıyla Müşteri Temsilcimiz sizi bilgilendirmiştir. Saygılarımızla, TEB Önce Müşteri Hattı

  • Nazli K.07 Eylül 2015

    Kredi kartımı bankamatik yuttu ve sırf sicilim bozulmasın diye 2bin TL borcumu ödeme derdindeyim fakat banka hesabımda para görür görmez aynı anda 4 adet hesap işletim ücreti alarak kredi kartı borcumu ödememe engel olmuştur. 4 adet hesap işletim ücreti ile emsalsiz uygulamayı sitelerinden yazdım geri iade edilmesini talep ettim fakat iade etmeyeceklerini hakem heyetine başvurun şeklinde bir tavırla bana yaklaşarak beni mağdur etmişlerdir. Çevremde kim varsa bu anlayışsızlığı anlatacağım mümkün olduğunca çok kişiye ulaşması için.

  • Nazli K.03 Eylül 2015

    Kredi kartımı bankamatik yuttu ve Sırf sicilim bozulmasın diye 2bin TL borcumu ödeme derdindeyim fakat TEB bankası hesabımda para görür görmez aynı anda 4 adet hesap işletim ücreti alarak kredi kartı borcumu ödememe engel olmuştur. 4 adet hesap işletim ücreti ile emsalsiz uygulamayı sitelerinden yazdım geri iade edilmesini talep ettim fakat iade etmeyeceklerini hakem heyetine başvurun şeklinde bir tavırla bana yaklaşarak beni mağdur etmişlerdir. Çevremde kim varsa bu anlayışsızlığı anlatacağım mümkün olduğunca çok kişiye ulaşması için.

  • Nazli K.03 Eylül 2015

    Kredi kartımı bankamatik yuttu ve ben borcumu nasıl öderim diye telaşına düştüm. Sırf sicilim bozulmasın diye 2bin küsürlük borcumu ödeme derdindeyim fakat TEB bankası hesabımda para görür görmez 4 adet hesap işletim ücreti alarak kredi kartı borcumu ödememe engel olmuştur. 4 adet hesap işletim ücreti ile emsalsiz uygulamayı sitelerinden yazdım geri iade edilmesini talep ettim fakat iade etmeyeceklerini hakem heyetine başvurun şeklinde bir tavırla bana yaklaşarak beni mağduretmişlerdir. Çevremde kim varsa bu anlayışsızlığı anlatacağım mümkün olduğunca çok kişiye ulaşması için. Beni kredi kartı borcumu ödetmeyerek mağdur ettiniz. Türkiye'nin bankasına hiç yakışmadı hem de hiç!

  • Nazli K.02 Eylül 2015

    Bana mail yoluyla ulaşarak Hakem Heyetine gitmem gerektiğini iade edemeyeceklerini söylediler. Önce Müşteri anlayışı adı altında değil de önce para anlayışınız olduğunu düşünüyorum. TEB gibi bir bankaya hiç yakıştıramadım gerçekten tüm yakınlarımı bilgilendireceğim hesaplarında para bulundurmamaları gerektiğini!

  • TEB Müşteri Temsilcisi01 Eylül 2015

    Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız TEB Önce Müşteri Hattı tarafından incelenmeye başlamıştır. Mesajınızın inceleme ve sonuçlandırma sürecinde Müşteri Temsilcimiz sizi iletişim kanallarınızdan bilgilendirecektir. Saygılarımızla, TEB Önce Müşteri Hattı

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön