09 Aralık 2013

TEB Haksız Olarak Aidat Alıyor!

TEB bonus kredi kartımı hiç kullanmadığım halde bana mesaj yolladı. Kartınız 05/11/13 tarihine kadar kartımın açık olması halinde yıllık kredi kartı ücreti yansıtılıcağına dair bende bankaya gidip 05/11/13 tarihinde bankanın içinden kendi telefonları ile arayarak kartımı kapattırdım. Herhangi bir borcu var mı diye üzerine basa basa sordum, fakat kartım kapalı olduğu halde bana 69 TL yıllık kart ücreti gönderdiler. Bunun üzerine TEB telefon şubesini aradım konuyu izah ettim bana 'karışıklık olmuş kartınız kapandığı gün kart ücreti yansıtılmış, bunu ödemeye mecbursunuz' dediler ve kullanım ekstresi istediğimde olmadığını da söylüyorlar. Bu nasıl bir anlayıştır.? Bedavaya para istiyorlar.

Mustafa 120 Okunma

Cevaplar

  • Mustafa 08 Ocak 2014

    teb bankası konu ile ilgili halen bana gercek bir dönüş yapmış değildir ve şikayetim halen devam etmektedir.en kısa zamanda da firma hakkında gerekli mercilere ve yerlere davamı acıcağım

  • Mustafa 17 Aralık 2013

    TARAFIMA MESAJ YOLUYLA VERİLEN CEVAP "TELEFON GÖRÜŞME KAYDINIZ İNCELENMİŞ OLUP TARAFINIZA DOĞRU BİLGİ VERİLMİŞTİR" DİE BİR MESAJ DEFALARCA TELEFONLA GÖRÜŞTÜM ACABA HANGİSİ ??? TEB BANKASI BU KADAR ŞİKAYETİME KARSILIK ARAYIP CEVAP BİLE VEREMİYOR DOĞRU DÜZGÜN BANKACILIK ANLAYISININ BU OLMAMASI GEREK

  • TEB Müşteri Temsilcisi17 Aralık 2013

    Belirttiğiniz konuyla ilgili 16 Aralık 2013 tarihinde SMS aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. TEB Önce Müşteri Hattı

  • Mustafa 12 Aralık 2013

    teb bankasına hem telefon bankcılıgına hem buraya şikayetvar.com aracılıgıyla iletmiş oldugum konu hakkında halen bir çözüm yolu bulamayıp bana geri dönüş yapmadı

  • TEB Müşteri Temsilcisi09 Aralık 2013

    Müşterimizin iletmiş olduğu konu işleme alınmış olup kendisine bilgi verilecektir. Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi www.teb.com.tr internet sitemize iletebilirsiniz. TEB Önce Müşteri Hattı

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön