Teamprocures.online ile ilgili
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Team Procure Ana Paramızı İstiyoruz

Mehmet 29 Mart 02:11

Sitenizden çok şikayetçiyim sitenin kapanmasını istiyorum milleti anaparaları hesaplara atın derhal yatırıyoruz çekime gelince bahsi tamamlayınız diyorsunuz daha bir de üstelik kelime yapıyorsunuz hala konuşmalarınız mevcut site kapanmasını istiyorum ana paralar hesaba aktarılsın

3 gün önce

Teamprocures.online Sabancıda Saçmalığı Bu

Aynı durum bende de var arkadaşlar. Herhangi bir işlem yapacakları var mı? Benim de 5000 TL'm gitti, şimdi 10 bin istiyorlar. Bir de utanmadan tehdit eder gibi konuşuyorlar. Hayır sözleşme yok, bir şey yok. Ne yapacaklar yani, ne yapabilirler? Bana da bir geri dönüş yapın.

1 hafta önce

Team Procure Sabancı Müşteri Hizmetleri İlgilenmedi

Yarın suç duyurusunda bulunacağım. Savcılığa gideceğim Sabancı müşteri hizmetleri ile irtibat kurdum bizim böyle bir platform yok dedi. Suç duyurusunda bulunmuş şirket bende yarın gidip şirketçi olacağım bunlardan elimde dekont isim soy isim IBAN numarası her şey var

1 hafta önce

Team Procure İade İstiyorum Paramı!

Ben paramı almak istiyorum. Zor durumdayım. Ben yüksek para yatırdım sürekli fiyat yükselttiler. Bu yüzden paramı almak istiyorum. İadesini sadece yüklediğimi istiyorum. Komisyon falan onların olsun bana yardımcı olun lütfen ben o parayı zor topluyorum zaten.

2 Yorum

Zübeyde
Zübeyde

Sen nasıl yaptın alabildin mi paranı

Hayır zübeyde Hanım