Tcl Televizyon  bir Hafta Sonra Çalışmaz Oldu

10 Nisan

TCL 50c 725 TV 06.12.2022 tarihinde aldım bir hafta sonra çalışmaz oldu. Bu tarihten sadece 99 gün kullandım 26 günden beri çalışmıyor. Servisi aradığımda 4 günde geliyor. Format atılıyor. 15 dakika gidiyor servis ilgilenmiyor. İthalatçı firma Bilkom ® u en az 30 sefer aradım. Oradan da dönüş alamadım. Satıcı Vatan Bilgisayar da bir şey yapmıyor. Aldığınız ürünün üreten getiren satan kimin olduğunu araştırıp, öyle ürün alın ve bu marka ürünlerden kaçının, bu firmaları kanunlar bile engelleyemiyor. Ekte bilgiler video mevcut.

Tcl Televizyon  bir Hafta Sonra Çalışmaz Oldu
TCL Televizyon Logo
11 Nisan 14:02

Bilkom TCL Marka Televizyon Arızası

04 Ağustos

Vatan Bilgisayar'dan 23/06/2023 tarihinde TCL marka 65C735 model numaralı TV satın aldım. Ürün 03/07/2023 tarihinde elime ulaştı. 06/07/2023 tarihinde kurulum talebinde bulundum 07/07/2023 tarihinde kurulum işlemi gerçekleşti. Televizyonun 01/08/2023 tarihinde bozulması üzerine servis desteği talep ...

1 Yorum

Necmi bey is bilen olarak sana marka önerdik almadın, uğraş şimdi bu markanın televizyonuyla. Umarım şikayet var sitesinin vasıtalarıyla yetkililerine ulaşılır işlemini tez zamanda çözerler.

TCL Televizyon Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı