Deprem destek listelerine hızlı erişin!
TCL Televizyon ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Televizyon Deneyim Raporları
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

TCL Televizyon Servis Hizmeti Ortaçağdan Kalma

Özgür
Özgür 20 Ocak 21:47

TCL 55c728 Google ® TV cihazımda aldığım günden beridir hareketli nesnelerde hayalet görüntü problemi ve görüntüde titreme sorunu vardır.

Konu hakkında iki kez yetkili servis gelip bakmış cihaza shock reset atılmış, yeni yazılım yüklenmiş ve hala sorunun çözülmediği panel arızası olduğu servis tarafından teyit edilmiştir. Hatta bu konu hakkında defalarca müşteri hizmetleri ile de görüştüm ve videoları mail attım.

Tüketici kanununun 10 ve 11. Maddeleri gereği satın alma tarihinden itibaren 6 ay içinde ortaya çıkan arızalarda ürün ayıplı mal kabul edilir ve ayıplı malda, tüketicinin onarım, değişim veya ücret iadesi hakları vardır. Tüketici bunlardan istediğini seçebilir ve firma kabul etmek zorundadır.

Hal böyleyken talebimin değişim olduğunu iletmeme rağmen servis hizmetlerini yürüten HTS teknik servis tarafından değişim talebim reddedilerek ücret iadesi onayı verilmiştir.

Verilen bu karar hem tüketici olarak beni mağdur etmekte hem de firmanın kendi prestiji açısından mantıksız bir karardır. Çünkü almış olduğum televizyonu yeniden almaya kalksam şu an 7.000 TL daha fazla ödeyerek 22.000 TL den almam gerekecektir. Firma açısından düşünecek olursak da firma tüketiciye ürününü kullandırmaya devam etmeyip, ürünü geri almak istemektedir. Servis tarafından verilen bu kararın firma açısından da son derece mantıksız olduğu açıktır.

Ayrıca yine Tüketici Hakem Heyeti ®'ne başvurmak için servis fişlerini talep etmiştim. Bilkom ® tarafından servis fişlerine ulaşabileceğimiz linki içeren SMS gönderiliyor fakat bu SMS'lerdeki linklere tıklandığında açılmıyor. 8 gündür her gün arayıp servis fişlerini istiyorum. Her seferinde talebim yetkili birime iletiliyor ama sanırım yetkili birim yıllık izinde.

02 Şubat 16:48

TCL 55c728 Google TV cihazımda aldığım günden beridir hareketli nesnelerde hayalet görüntü problemi ve görüntüde titreme sorunu vardır.

Konu hakkında defalarca servis gelip arızayı kabul ettiği halde firma yasal hakkımı vermeyip ücret iadesi kararı vermiştir.

Fakat ürüne 3 ayda 7000 TL zam gelmiştir. Bu durumda aynı özellikte yeni bir TV almam imkansızdır. Ayrıca yine Vatan Bilgisayar ile yaptığım görüşmede ellerinde kapalı kutu cihaz olmadığı için ücret iadesi yapmak zorunda olduklarını, değişim işlemini TCL nin yapması gerektiğini iletmelerine rağmen TCL nin umurumda değildir. Kısacası elimde arızalı bir TV var ve TCL arızalı ürününe sahip çıkmıyor

TCL Televizyon Logo
TCL Televizyon21 Ocak 15:57
Özgür
Özgür23 Ocak 21:22

Zaten sorun da orada başlıyor. Maili sallayıp cevap veren yok. Müşteri hizmetleri de sadece sorunu yetkili birime iletiyor. Yetkili birimin ise sanırım yetki ve sorumluluklarından haberi yok. Kısacası servis kalitesi neredeyse hiç yok.

Televizyon Deneyim Raporları
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

5 gün önce

TCL Televizyon TCL Ekran Panel Fiyatı

Kasım ayında TCL 50c725 inc TV aldım. Kaliteli dediler servisi çok dediler. Paneli kendi fabrikası da üreten firma dediler. Bizde yaygın servis ağı diye aldık ancak yaşadığımız deprem felaketinden dolayı ekran kırıldı. Bir ay kullanılmadı cihaz bir aydır müşteri hizmetleri bize fiyat bilgisi için dö...

2 Destekçi
1 hafta önce
Levent'nin Teşekkür Mesajı
  • 4 gün önce

“TCL müşteri temsilcisi Olcay Hanımın yakın ilgisi ile sorun kısa sürede çözüldü. Kendisine teşekkür ederim.”

TCL Televizyon TCL Servis Gecikmesi

1 yıl önce TCL marka TV aldım. Bu yılın şubat ayında 7 sinde panel arızası var diye servis alıp gitti. Martın 24 ü oldu yani 45 gün geçti hiç ses yok....

2 Destekçi

1 Yorum

Ahmet
Ahmet

Arkadaşım Bilkom bütün müşterilerine aynı şeyi yapıyor bende bu şekilde mağdurum ve Bilkom TCL servis ağının umurumda değil belki 20 kere aradım daha çözüm yok banada para iadesi ya da tamir onayı vermişler bende değişim istiyorum dedim ya da 5 bin değer kaybım var onu karşılayın dedim hala cevap gelecek üstlerinden bu kadar ciddiyetsiz bir marka daha görmedim hayatımda Bilkom pişmanlık umarım bu markayı araştırırlar öyle alırlar