Tcl Televizyon Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

Ürün tarafıma hasarlı gelmesi üretim kaynaklı olmaması doğal bir durumdur bunun sorumluluğu satıcı ve sizdedir ve yine bulutlanma sorunu üretim kaynaklıdır sizin ile yüce divanda görüşürüz 👋

Sayın ilgili yaptığınız incelemelerin tamamıyla taraflı olduğu ve tüketici mağduriyeti oluşturduğu Türkiye adalet makamları tarafından tespit edilip ürünün iadesi kararıyla sonlanmış olmasını sizlere ve halkımıza bildirmek isterim
22.11,2021 tarihinde TCL marka 75 c 728 marka model ürün Adana Vatan Bilgisayar ®'dan satın aldım. Ürün 26.11.2021 tarihinde Manisa'da ikamet ettiğim evime nakliye tarafından getirildi servise montaj başvurusunda bulundum aynı gün TCL yetkili servisi itina elektronik tarafından montaj gerçekleşti elime hiçbir şekilde montaj formu bırakmamakla birlikte resmi evraka imza dahi attırmadan TV kutusundan barkodu alıp çıktılar montaj işleminden sonra üründe bulutlanma ve ekranda darbe ve TV'de kilitlenme problemi olduğunu fark edip tekrar yetkili servisi aradım servis evime gelmeden önce resimleyip firmaya ileteceğini söyledi herhangi bir form tutmayacağını sadece firmaya iletmek için geleceklerini söyleyerek güveni kötüye kullanma işlemini gerçekleştirdi evimden çıkıp direk kendi kafalarına göre servis formu düzenleyip firmaya iletmişler üründe sorun yoktur diyerek sorunlarımı direk yok saymışlar 1. Evime darbeli gelen ürün. 2. Bulutlanmanın resimlerini attığım halde gündüz belli etmediğini dile getirdiğim ürün. 3. Kilitlenme sorunun videolarını attığım ürün. 4. Yetkili servis sahibi ile yaptığım görüşmede siz haklısın dediği ürün nasıl olur da sorun yok diye servis formu tutulur kaldı ki tutulan formların hiç birinde imzam onayım yoktur gerekli servis formları tarafıma bırakılmamıştır tarafımdan itirazı mail olarak yapılmıştır. Aynı zamanda müşteri hizmetlerinin destek birimini aramama rağmen telefonu açan danışma birimindeki arkadaşların sadece montaj kaydı alabiliyoruz destek birimiyle kimseyle görüşme yetkimiz yok mail atabilirsiniz deyip insanları tamamen sanal ortama itekleyip sorunlarıyla nasıl çözüm bulursa bulsun anlayışı içerisinde çalışma sağlaması ayrıca büyük sorun ve marka için büyük sıkıntı oluşturmakta. Şimdi iş mahkemeye intikal etmek zorunda kalmış bulunmakta.