TCL Televizyon Değişim sorunu

Servis ataması oldu fakat kendileri flaş bellek ile kanal yüklemelerine rağmen gelen yetkili arkadaşlar söylediğim hataları görüp resim çekip not almalarına rağmen TV mi 3 kere alındı bunlara rağmen nasıl tespit edilemedi dersiniz resimde ekledim yani buraya gelen arkadaşlarda görüyor lütfen iade demiyorum değişim istiyorum çok mu zor bu kadar kötümü müşteri memnuniyeti anlamadım

Lütfen artık sorunumu çözün TV eve geldi 10 gün sonra ama kurmaya gelen arkadaşlar bile kurarken hataları gördüler nasıl hata yoktur dersiniz 1 tane hata yok ki ben her seferinde TV'ci çağırıp 150 TL verip kanalmı yükleyeceğim film izlerken ekran boyutu küçülüyor ve ekran görüntüsü HD bile değil QLED olan bir TV^'de
TCL marka TV aldım Bilcom güvencesi ile fakat kanal silinmesine kanalların yer değişmesi görüntü kalitesinin QLED olmasına rağmen HD bile olmaması Netflix ® uygulamasında ekranın kendiliğinden küçülüp büyümesi ve çıkış yapılmaması bu durumu teknik servis gelip görmesine rağmen Cantek Soğutma ® elektronik TV'yi alıp 1 hafta sonra sorun yok diye dönüş yaptılar TV'im hala orada ve yetkili servis sorunu bilip not ve rapor almasına rağmen sorun yoktur diye mağdur ediyor.
Bilk om Güvencesi ile TCL Marka TV aldım aldığım günden beri Kanalların silinmesi QLED olan TV'nin Uygualamarda HD bile olmaması ekran boyutunun kendiliğinden küçülüp büyümesi sorununu yaşıyorum. Yetkili servisin evime gelip yukarıda belirttiğim sorunu görüp resim çekip ve not almalarına rağmen TV'mi 3 defa alıp götürdükten sonra yetkili servis burada test edildi sorun yoktur deyip tekrar göndermektedir. Evime gelip sorunu görüp kanalları flaş ile yükleyip bu hataları görmesine rağmen sorun yoktur nasıl diyebiliyorsunuz. İade istemiyorum arızalı TV'min değişimini istiyorum çok mu zor hiç mi müşteri memnuniyeti olmaz bir firmada. Resimleri de yüklüyorum lütfen artık değişin aldığımdan beri TV izleyemiyorum. TCL Marka TV aldım Bilkom güvencesi ile bin pişman oldum kesinlikle almayın ürünün arkasında durulmuyor ürünü aldığımızdan beni ürün sorunlu fakat soru görüp alıp gitmelerine rağmen kendileri götürdükleri yerde test sonucu sorun yoktur diye dönüyorlar böyle bir kandırma ve sahtekarlık yöntemi görmedim
Bilcom awdadaadadtcl Marka TV aldım aldığım günden beri Kanalların silinmesi QLED olan TV'nin Uygualamarda HD bile olmaması ekran boyutunun kendiliğinden küçülüp büyümesi sorununu yaşıyorum. Yetkili servisin evime gelip yukarıda belirttiğim sorunu görüp resim çekip ve not almalarına rağmen TV'mi 3 defa alıp götürdükten sonra yetkili servis burada test edildi sorun yoktur deyip tekrar göndermektedir. Evime gelip sorunu görüp kanalları flaş ile yükleyip bu hataları görmesine rağmen sorun yoktur nasıl diyebiliyorsunuz. İade istemiyorum arızalı TV'min değişimini istiyorum çok mu zor hiç mi müşteri memnuniyeti olmaz bir firmada. Resimleri de yüklüyorum lütfen artık değişin aldığımdan beri TV izleyemiyorum.
Bilcom Güvencesi ile TCL Marka TV aldım aldığım günden beri Kanalların silinmesi QLED olan TV'nin Uygualamarda HD bile olmaması ekran boyutunun kendiliğinden küçülüp büyümesi sorununu yaşıyorum. Yetkili servisin evime gelip yukarıda belirttiğim sorunu görüp resim çekip ve not almalarına rağmen TV'mi 3 defa alıp götürdükten sonra yetkili servis burada test edildi sorun yoktur deyip tekrar göndermektedir. Evime gelip sorunu görüp kanalları flaş ile yükleyip bu hataları görmesine rağmen sorun yoktur nasıl diyebiliyorsunuz. İade istemiyorum arızalı TV'min değişimini istiyorum çok mu zor hiç mi müşteri memnuniyeti olmaz bir firmada. Resimleri de yüklüyorum lütfen artık değişin aldığımdan beri TV izleyemiyorum.