Tcl Televizyon Arızalı Ürünü Değiştirmiyor

Cihazı satın aldığım yerin değiştirmesi yönünde bilgilendirme yapıldı. 3 Kasımda aldığım, 6 Kasım'da değişim kararı verilen cihaz konusunda 1 hafta boyunca ilerleme olmadı. Satıcı arızalı cihazı 12 Kasım'da elinde kalan son ürünle değiştirdi. 14 Kasım'da servis kurulum yapmaya geldi. Ancak cihaz yine arızalı çıktı. Dahili uydu alıcısının çalışmıyordu. Şimdi ürünü yine servise aldılar. Kaç gündür mağdur durumdayım... Bilkom TCL yeni ürün göndermiyor, satıcı sorumluluk zaten almıyor... Ürün yok, para ödenmiş... Acilen çözüm beklemekteyim.

Güncelleme: Servise alınan 2. Cihazdan hala ses seda yok. 15 gündür TV yok... Bununla ilgili çözüm önerisi de yok firmanın. En azından yedek cihaz temin etseydiniz.
3 Kasım 2021 tarihinde TCL 55c715 model TV aldım, yetkili servis 2 gün sonra kuruluma geldi. Cihazda arıza olduğu söyleyip, incelemeye götürdüler. Yetkili servis ürün değişim raporu yazdı. Ancak TCL merkezi direk ürünü değiştirmiyor, satıcının değişim yapmasını bekliyor. Global marka, iyi marka, güvenilir marka diye satın aldığımız dünya devi TCL değişim raporu olmasına rağmen son müşteri olarak bana ürün gönderemiyor. Satıcı aldığı satıcıya iade edecekmiş, o da aldığı satıcıya, o da aldığı satıcıya. Mağdur olan son tüketici.