TCL Televizyon 2 Buçuk Milyon Sorun Çözmek Değil Bu Kadar Sorunlu TV Üretmemek Lazım

İletişim telefonu veriyorsunuzda ne oluyor sorunu çözmedikten sonra sadece göz boyuyorsunuz ürününüzün arkasında durunuz ayıplı ürününüzü iade alınız
11.12.2022'de aldığım TCL 50p615 marka 4K TV ilk aldığımdan 1 ay sonra bu sıkıntıyı yapmaya başladı ne umutlarla aldığımız TV tam bir pişmanlık çıktı. Artık iade istiyorum veya değişim istiyorum ayıplı kusurlu mal satmayın kardeşim acil sorunun giderilmesini istiyorum.
09.08.2022 tarihinde aldığım TCL55c725 TV'yi kapatıp 1-2 saat ya da ertesi gün açtıktan sonra ses olmadığını, dinamik spor müzik gibi seçeneklerin de kaybolduğunu, zaman zaman kumandanın işlevini yapmadığını, TV'nin komşunun 5G modemini bulurken kendi modemimi bulamadığını gördüm. Müşteri temsilcile...
Bilkom'un güvencesine güvenerek TCL TV aldım ancak cihazda sorunlar yaşadım. Netflix, Blutv gibi uygulamaları kullanırken donma ve uygulamadan atma sorunlarıyla karşılaştım. Ayrıca cihaz ekranı karanlık ve kumanda ile işlem yapamıyordum. Cihazı fişten çekip takınca düzeliyordu fakat bir süre sonra a...
Yeni aldığım TCL TV'mde bulutlanma uydu bölümü kumanda uyumsuzluğu harici klavye ve mouse uyumsuzluğu TV'nin SD kanalları kötü görüntü TV izlerken Youtube ®.com'den ses gelmesi gibi donma vs bir çok sorundan olayı iade talebinde bulundum. Servis evde misiniz saat pts 3 te geleceğiz diye aradı. Perşembe günü geldiler incelediler ve TV'de sorun yok diye rapor tutup harici mouse takarsan bu sorunlar oluşur dediler. TV nin arkasındaki 2.0 3.0 USB girişlerine sanki çöp takılıyormuş gibi garip şeyler söyleyip talebimi reddettiler. Bende hakkımı tüketici hakem heyetinde arayacağım TCL satış sonrası hizmette tam bir hayal kırıklığı. Şimdi bu şikayetin altına bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz yazısı yazar sorunu çözdük derler ama bu liste uzar gider.
Sevgili TCL yetkilileri artık ezberlediğimiz bu yazıyı değil icraat istiyoruz çözüm istiyorum ayıplı malınızı iade almanızı istiyorum Sayın Turan Turan,
Öncelikle markamızı ve ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Tarafınızla yapılan görüşmeye istinaden bilgilendirme yapılmıştır.
Talep, öneri ve şikayetleriniz için haftanın tüm günü 09:00 - 20:00 saatleri arasında 0(850) 209 98 25 numaralı TCL TV destek merkezi ile görüşerek veya [email protected] adresi üzerinden mail göndererek hızlı destek alabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Ben bu TV yi 200 0 TL indirimle aldım ayıbı olmasa aptalmıyımki iade vereyim
TCL 50 c725 TV Google TV diye aldım ama harici mouse klavye bile bağlayamıyorum sıkı durun desteklemiyormuş 100 TL'lik uydu alıcılar bile desteklerken çuvalla para verdiğimiz adı Google TV olan bir televizyon nasıl desteklemez sorumuz yanıtsız kalıyor bu kusur geçerli sorun değil diye iade talebimde geri çevrildi yazılımı klon yazılım gibi sürekli sorun çıkarıyor günde 8 10 kez reset atarak saç baş yolarak kullanıyorum Allah yardımcımız olsun