Deprem destek listelerine hızlı erişin!
T.C. Cumhurbaşkanlığı ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Özcan sonuçtan çok memnun

1 Destekçi

T. C. Cumhurbaşkanlığı Ev Kira Artışı!

Özcan
Özcan 19 Ocak 22:51

Ev sahibinin attığı mesaj mevcut kira 1'670 TL Özcan bey iyi akşamlar, kira sözleşmemiz 7/01/2023 tarihinde 5. Yılı doldurdu. Genel olarak artan ve hepimizi zorlayan fiyatlar karşısında yeni kira bedelini 4 bin ₺ yapmaya karar verdik. Yeni sözleşmeyi bu yazılı olan fiyata göre yapacağız. Kabul ederseniz ona göre ihtar çekilecek bilginiz olsun.

1 Destekçi

T. C. Cumhurbaşkanlığı Ev Kira Zammı

Ben kiracıyım. 2022 yıl temmuzda 1750 TL'den 3 bin zam yaptı şu an benim elimde kontrat var. Temmuz ayında 6bin kira zammı istiyor. Küçük bebeğim var. 6 bini verirsen otur diyor vermezsen çık diyor. Bende şikayetçiyim. Lütfen bir çaresini bulun. Eşim asgari ücret çalışıyor.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Fahiş Kira Fiyatları Yüzünden Kapıda Kalacağız

İnsan hiç kendi memleketinde kapıda kalır mı ya devletimiz yardım etmezse kalacağız küçücük bir ilçede yaşıyorum en fazla 2000 TL eve 5000 TL kira istemek nedir ya? Biri böyle istiyor diye diğerleri de aynısı yapıyor dünyanın boş evi var ama bu gidişle biz kapıda kalacağız bir şey yapın artık ne ol...

T. C. Cumhurbaşkanlığı Kiralıklardaki Fahiş Artış

Ankara'daki Kiralıklar nasıl bu kadar yükseldi, şikayet hattını aradım incelemeye aldık dediler 2 hafta oldu hala çok sıradan Pursaklar da 7 ile 12 arası insaf ya, bir maaş 8 küsur ev sahibi için mi çalışacak insanlar, bunu aşağıya çekmek için ne yapılacaksa artık yapılması lazım.

2 Destekçi

1 Yorum

Buğra
Buğra

5'İnci yılını doldurmuşsanız. Ev sahibi cevre ev fiyatından zam yapar bunda absürt bir şey yok.