Tayt vegas Instagram hesabı üzerinden iki adet ürün siparişi verdim. Ürünlerim eksik ve defolu bir şekilde elime ulaştı. Ayrıca Instagram üzerinden paylaşılan görsellerle gönderilen ürün arasında ciddi kalite farkı mevcut. Konu ile ilgili ilgililerle görüşme sağladım talep ettiğim ürünün şu an için ellerinde bulunmadığını birkaç gün sonra dilersem karşılayabileceklerini söylediler. Ben bu şekilde güvensizlik barındıran bir alış verişe devam etmek istemediğimi belirtip para iademi talep ettim. Ancak hiçbir şekilde iadeyi kabul etmediler. Hesap üzerinden ürünleri ile ilgili yaptığım yorumlar silinip daha engellediler.