Tavuk Dünyası Yanık Gelen Menü

Gaye
07 Eylül

Sürekli Tavuk Dünyası tükenen bir tüketici olarak Kadıköy boğa heykelinin önündeki şubeniz benden 0 puan aldı. Yoğun olduklarını anlıyorum fakat yanık olduğunu bildiği halde tabağı önüme getirdiler. Personellerin yüzü aşık ve servis kalitesi çok kötüydü. Birçok şubede yemek yedim çok memnun kaldım fakat bu şubeye bir el atmanız şart bence naçizane tavsiyemdir.

Tavuk Dünyası Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 15 dk
Tavuk Dünyası Logo
08 Eylül 16:25

Değerli Misafirimiz Gaye Hanım ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

Tavuk Dünyası Sıfır Sorumluluk Sıfır Politika

Necdet
24 Ekim
"Temsilci arkadaş çok ama çok ilgiliydi sorunu çözmeye yönelik aksiyon aldı gerekli işlemleri yaptı telafi için ve ilginiz için teşekkürler kaliteli hizmet"

Tavuk Dünyası Geç Ve Eksik Yemek

Muhammet
07 Ekim

Tavuk Dünyası'nın Kadıköy şubesinde siparişlerimiz istediğimiz gibi gelmedi. Kremantar söylemiştim içinde mantar yoktu ve makarnası çok soğuktu. Sonra değişim yapıp ondan daha da soğuğunu getirdiler. İnsanlarla resmen alay ediyorlar. Zaten yemeğin gelme süresinden hiç bahsetmiyorum en az 40 dakika ...

Tavuk Dünyası Barbeküs Menü Yeterli Ürün Yok

Gizem
15 Eylül

Kadıköy şubenizde tavuk dünyasına gittim. Hep tercih ettiğim barbeküs siparişi verdim. Gelen menüde 5 parça tavuk vardı garsona durumu söylediğimde karışım 220 gram olarak koyulduğunu söyledi. Daha önce de barbeküs yedim ve bu şekilde değildi sadece kırmızı ve yeşil biber yemek istersem barbeküs söy...

Tavuk Dünyası Barbeküs Menü Yeterli Ürün Yok

0 Yorum