Tavuk Dünyası Sorumsuzluk Ve Servis Sorunu

23 Mayıs
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Çorum bayisine ekibine müdürü sayın Utku beye saygılarımı sunuyorum. Her şey çok güzeldi, bir şehir kötü diye diğerinden vazgeçmeyin. Her şey için tekrar teşekkür ederim.”

Fethiye şubesine geldiğimizde tüm masalar boştu. Siparişimizi verdik. Üzerimize 4 masa müşteri parça parça geldi. Tam 1 saat 12 dakika beklettiler. Herkes yedi ve gitti. Sonra özür dileyerek yemekler geldi. Buz gibi bir deneyimdi! Sorun varsa sorunu anlatın dedik. Sabah denetim varmış sevkiyat gelmemiş. Günleri kötü geçiyormuş. Ben açım ve yemek yemek istiyorum. Kapatın ve yaş tutun o zaman. Aç kaldık!

Tavuk Dünyası Logo
25 Mayıs 10:37
Tavuk Dünyası Logo
25 Mayıs 10:47

Değerli Misafirimiz Emre Bey ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

11 Haziran 17:05

Kesinlikle bir çözüm olduğunu düşünmüyorum Girmeyin.

13 Haziran 21:20

Nezaket ve hediye için teşekkürler ama sorunumuzu çözmeniz daha mutlu etti hediye kalabilir çok sağ olun 🤗

20 Haziran 19:38

Tavuk Dünyası Hizmette Sorunlar

3 gün önce

Hizmet çok kötüydü. 1 tane bile mama sandalyesi yoktu. Çalışanlar kabaydı. En kötü restoranlarda bile var garsondan bıçak istedik. Bize kahvaltı bıçağı verdi ve off çekti. Müşteri her zaman haklıdır, burada kimse sizinle ilgilenmiyor.

Tavuk Dünyası-Rings AVM Hizmet Sorunu

17 Ağustos

İstanbul Sancaktepe Rings AVM'deki şubenize ne zaman gitsem mutlaka bir sorun yaşıyorum. Bu akşam gittiğimde yemekten sonra çay sipariş etmek istedik şu an çay yok dendi. Yarım saat sonra tekrar sordum çay yok dediler. Ben konuşmaya devam ederken garson arkasını döndü gitti. Bir şey sorduğunuzda ya...

Tavuk Dünyası Hatalı Sipariş Ve Kötü Hizmet

06 Ağustos

Balıkesir 10 burda da siparişimiz ilk baş yanlış geldi. Sonrasında değiştirdiler. Değiştirdiklerinde de salatada zeytin falan yoktu birkaç et parçası vardı sağ olsunlar domatesin üstünde de kıl vardı aynı zamanda klimaları bile yoktu yemeyi beklerken ecel teri döktük

Tavuk Dünyası Hatalı Sipariş Ve Kötü Hizmet

Tavuk Dünyası Kötü Tatların Dünyası

26 Temmuz

Maslak Orjin Tavuk Dünyası köri soslu tavuk aldım. Her zaman ki gibi hayal kırıklığına uğradım. Avrupa yakasında nerede yersem yerim, ya yakıyorlar ya sosu eksik ya da porsiyonu eksik oluyor. Makarnası da soğuk oluyor. Tam anlamıyla bir fiyasko. Ödemiş olduğum tutarın tarafıma iade edilmesini isti...

Tavuk Dünyası Kötü Tatların Dünyası

0 Yorum