Tavuk Dünyası Kadıköy Boğa Şubesi

07 Ocak
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Geri dönüş için teşekkür ederim.”

İstanbul Kadıköy'de ki tavuk dünyasına 06.01.2023 tarihinde gittik. Aslında haftada bir izinli günümüzde Kadıköy'e geldiğimizde sürekli yemek yediğimiz yerdi. Fakat bu sefer tam 25 dakika yemek bekledik ayrıca yemek geldiğinde buz gibiydi ve tabaklar çok kirliydi garsona ilettiğimizde bize yardımcı olmadı tabağımızın üst üste konulduğu için kirli olduğunu söyledi ama doğru değildi. Verdiğimiz sipariş yanlış getirildi ve biz mecburiyetten daha fazla ücret ödemek zorunda kaldık. Ödediğimiz fiyata başka lokantada olsaydık daha iyi ağırlanırdık. Bir daha uğramayacağız bunu yaşadığımız için üzgünüz.

Tavuk Dünyası Logo
09 Ocak 09:42
Tavuk Dünyası Logo
09 Ocak 14:22

Değerli Misafirimiz Merve Hanım ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

Merve
09 Ocak 14:51

Geri dönüş için teşekkür ederim.

Tavuk Dünyası Barbeküs Menü Yeterli Ürün Yok

6 gün önce

Kadıköy şubenizde tavuk dünyasına gittim. Hep tercih ettiğim barbeküs siparişi verdim. Gelen menüde 5 parça tavuk vardı garsona durumu söylediğimde karışım 220 gram olarak koyulduğunu söyledi. Daha önce de barbeküs yedim ve bu şekilde değildi sadece kırmızı ve yeşil biber yemek istersem barbeküs söy...

Tavuk Dünyası Barbeküs Menü Yeterli Ürün Yok

Tavuk Dünyası Hizmet Kalitesi Hakkında Şikayet

2 hafta önce

Tavuk Dünyası'nda yarım saat bekledik ve sonunda yanık köfteler geldi. Üzeri kömür olmuş. Siparişi iptal ettik, ama meğerse ustaları eksikmiş. O zaman sipariş almamaları gerekirdi. Gereksiz yere zaman kaybı yaşadık ve bir özür bile alamadık. Utanmadan o halde kömür olmuş köfteleri getirmişler. Daha ...

Kadıköy Tavuk Dünyası Ürünler Soğuktu Ve Değiştirilmedi

15 Haziran

Kadıköy Tavuk Dünyası şubesinde saat 21.30'da oturduk. Bütün siparişler soğuktu. En basit olan peynirli patatesi değiştirilmesini istediğimizde ürünü yağda şok katarak getirdiler. Kağıdı bile değiştirilmemiş, yağlıydı. Söylememize rağmen, bize kasa da 'keşke söyleseydiniz' dendi. Kesinlikle kötü.

1 Yorum

Tc Ozgur

Merhabalar şu an tavuk dünyasın yemek yedik partnerimin yemeği önceden geldi ve çok soğuktu ve 10 dakika sonrasında kendi yemeğim geldi ikisi yemek yiyelim dedik inanın bir zevk tad almadık... Garsonlar son derece faydasız ve saygısız ben kendi açımdan söylüyorum verdiğimiz paraya çok yazık daha iyi bir yarde daha güzel yemekler yenebilir

Tavuk Dünyası Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı