Tavuk Dünyası Hizmet Kalitesi Hakkında Şikayet

05 Eylül
Berna'nın Teşekkür Mesajı
“Tekrar aynı sorunu yaşamamak üzere teşekkürler”

Tavuk Dünyası'nda yarım saat bekledik ve sonunda yanık köfteler geldi. Üzeri kömür olmuş. Siparişi iptal ettik, ama meğerse ustaları eksikmiş. O zaman sipariş almamaları gerekirdi. Gereksiz yere zaman kaybı yaşadık ve bir özür bile alamadık. Utanmadan o halde kömür olmuş köfteleri getirmişler. Daha önce de Piazza Tavuk Dünyası'nda çeri domatesler çamurlu yıkanmadan gelmişti. Aynı şekilde Kadıköy Boğa'nın oradaki şubenizde de benzer bir durum yaşandı. Kalite standartları maalesef sürünüyor.

Tavuk Dünyası Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 14 dk
Tavuk Dünyası Logo
07 Eylül 13:34
Tavuk Dünyası Logo
27 Eylül 16:58

Değerli Misafirimiz Berna Hanım ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

27 Eylül 19:10

Tekrar aynı sorunu yaşamamak üzere teşekkürler

Tavuk Dünyası Dikkate Alınmasını Rica Ederim

Mizgin
3 gün önce

İşletme şubeleriniz de denk geldiklerimi üst üste aynı konular olduğu üzere yazmaya karar verdim. Her zaman aldığım domates çorbası aldığım lezzet dışında çok fazla sulandırılmış ılık servis ediliyor. Menü içeriğinde olan makarna ılık sosu yok denecek kadar az porsiyonları hiç söylemiyorum bile, böy...

Tavuk Dünyası Konya Kentplaza Şubesi Nezaketsizlik

Canahmet
2 hafta önce
"Sevgili Tavuk Dünyası; hızlı ve müşteri yanlısı bir iletişim ile yaşanan aksaklığı düzeltti, daha iyi bir hizmet adına geri bildirim alarak iyileştirmede devam edeceğini ve prestij sahibi olduğunu gösterdi. Tavuk Dünyası Restoranını kalitesi ve anlayışından ötürü tercih etmeye devam edeceğim. Müşteri temsilcisi ve Tavuk Dünyası'na çaba ve nezaketleri için teşekkürü borç bilir, telafi niteliğindeki geri dönüşleri için şeref duyarım. Sevgiler,"

Tavuk Dünyası Tuvalet Sorunu Var

Soner
2 hafta önce

Tavuk Dünyası Bodrum Çarşı şubesinde sürekli tuvalet kapalı yalandan su yok bahanesiyle bir de. Evet Bodrum'da şu sıkıntısı var bu bir gerçek ama 3 ayda 4 kere ayrı zamanlarda geldim her seferinde kapalı. Yetkiliye soruyorum 20 gündür sular kesik ondan kapalı diyor bu işletmede 20 gündür su yok made...

0 Yorum

Tavuk Dünyası Şikayetvar üye markasıdır