Tavuk Dünyası Çiğ Tavuk Ve Ekmek Yok

02 Haziran

Dün akşam saat 21 : 00 dolaylarında, Akasya AVM ® deki tavuk dünyasına iki kişi gittik. Masaların hepsi boş olmasına rağmen üzeri toplanmamış ve hazırlanmamış haldeydi, kendimiz mecburen bir masanın üzerindekileri yan masaya koyarak oturduk. Siparişlerimizi verdik ve siparişler geldiğinde ekmek isteyip istemediğimiz soruldu evet dediğimizde fırında çıkınca gelecek denildi ama yemek bitmesine rağmen hala ekmek yoktu. Bunu belirttik, istediğimiz köri soslu tavuk yarısı çiğ vaziyette geldi, bunu da belirttik, ama keşke baştan söylenseydi cevabını aldık. Bu iki sebeplere rağmen ödeme tam olarak alınıyor ama eksiklere kesinlikle bakılmıyor.

Tavuk Dünyası Çiğ Tavuk Ve Ekmek Yok
Tavuk Dünyası Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 40 dk
Tavuk Dünyası Logo
02 Haziran 20:30

Değerli Misafirimiz Volkan Bey ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

Tavuk Dünyası Çirkin Muamele

4 gün önce

Tavuk Dünyası'nda dışarıda yer olmadığı için içeride oturduk ve sipariş verdikten hemen sonra dışarıda yer boşaldı oraya geçtik garson hanım gelip bu şekilde karışıklık oluyor. İçeride oturmak zorundasınız dedi. Böyle bir şey hayatım boyunca görmedim ne kadar rencide edici bir davranış tabi bundan s...

Tavuk Dünyası İhmalsizlik Ve Saçmalık

1 hafta önce

Tekirdağ değirmenaltı'ndaki Tavuk Dünyası'na sipariş verdim. Restoran kapatılmış, oraya yemek için gittik ve ekmek istedik. 20 dakika sonra tavuklar gelirken işleten müdür ve garsonlar da boşuna boy gösterisi yapıyorlar. Bence hiçbir şey anlamadık.

0 Yorum

Tavuk Dünyası Şikayetvar üye markasıdır