Tavuk Dünyası Çiğ Tavuk Israrı

12 Kasım 2021

Bugün Ayvalık şubesinin sorumlusu olarak kendini tanıtan sarışın çalışanınızın, marka değeriniz ve hedefleriniz ile uyumlu olmadığını söylemek durumundayım. Bana ve çocuklarımdan birisine ısrarla çiğ tavuk yedirme yolundaki gayretini, değiştirdim dediği tavuğun daha da çiğ gelmesini, yine de sabırla “acelemiz yok, bekleyebiliriz” şeklinde cevap verdiğim halde, yeniden gelen siparişimizde dalga geçercesine bir kez daha çiğ gönderilmesini anlayamadım.

Oysa diğer iki kişinin tavuğu pişmişti, birçok şubenize defalarca gitmiş birisi olarak sorun çıkarmaya çalışmadığım halde, Yemediğim yemeğin parasını ödediğim anda dahi “bu sefer kendim geçtim ocağın başına” şeklinde, beni yalancı çıkarmaya çalışan anlamsız gayret göstermesinin ne şekilde karşılık bulacağını merak ediyorum. Benim için çok önemli olan bir keyifli çocuklarımla Tavuk Dünyası'na gitmek, bunu elimden aldığınız için üzgünüm.

Tavuk Dünyası Logo
13 Kasım 2021 13:37
Tavuk Dünyası Logo
15 Kasım 2021 11:53

Değerli Misafirimiz Gence Bey'e geri bildiriminden dolayı teşekkür ederiz. Kendisi ile telefon görüşmesi üzerinden detaylar alınmış olup gerekli bilgilendirme tarafına yapılmıştır. Değerli misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla. Tavuk Dünyası

Tavuk Dünyası İzmir Hatay Kapalıyken Yemeğiniz Yolda Deyip İptal Etti

6 gün önce

İzmir Tavuk Dünyası Hatay şubesi saat 22:00 da paket servisi bitirmesine rağmen, 21:45 te siparişimi Yemeksepeti'nden verdikten sonra 22:35 te Yemek Sepeti'nin numarasından beni arayıp, bana adresimi teyit edip kuryenin 2 dakika içinde teslimata geleceğini söyledi. Bir daha asla arayan soran olmadı,...

Tavuk Dünyası Soğuk Yemek Problemi

1 hafta önce

Yalova Vega AVM soğuk yemek ve bekletilme problemi Türkçe'yi zor konuşan elamanlarda cabası. İstanbul'da bir çok yerde yemek yediğimiz Tavuk Dünyası kalitesi Yalova'ya gelince nedense düşmüş. Merkez şube ve Vegadaki şubede sürekli soğuk makarna ve tavuğa denk geliyoruz.

Tavuk Dünyası Soğuk Yemek Problemi

Tavuk Dünyası Yemeğimiz Ziyan Oldu

1 hafta önce

Tavuk Dünyası Aksaray şubesine ailemle yemek için gittim siparişlerimiz geldi. Biraz yedikten sonra tabaktan kıl çıktı yemeklerimizin hepsini yarım bırakmak zorunda kaldık. Ücretini ödedim üstüne bir de çalışanlar hiçbir şey olmamış gibi davrandı bütün keyfimiz ziyan oldu

0 Yorum

Tavuk Dünyası Şikayetvar üye markasıdır