Tavuk Dünyası Buz Gibi Çorba

30 Mayıs
Polat'ın Teşekkür Mesajı
“Tercih ettiğimiz bu başarılı restoran zincirinin kalite standartları ender de olsa personel aksaklığı nedeniyle bazen değişebiliyor. Dikkate alındı ilgilenildi sorumlu birim uyarıldı teşekkür ederim.”

Aşırı soğuk gelen çorbanın değiştirilmesini rica ettim. Değiştirildi ama gelen çorbanın tadı ve kıvamı su gibi olmuştu. Diğer şubelerde içtiğimiz çorba değildi. Tekrar durumu garson ve kasadaki arkadaşa ilettim.

Garson arkadaş, 'Ben mutfakta kendim ısıttım, içine su katmadım' dedi. Sonuç çorbayı içmedim, kaldırılmasını rica ettim. İçilecek bir çorba değildi. Sizden ricam, mümkünse garsonların mutfağa girmesine izin vermeyin ve çorba konusunda dikkat edin.

Tavuk Dünyası Buz Gibi Çorba
Tavuk Dünyası Logo
31 Mayıs 19:36

Değerli Misafirimiz Polat Bey ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

Polat
31 Mayıs 19:40

Tavuk Dünyası İşletme Sahibinin Umursamazlığı

13 Ağustos

Çalışan arkadaşlara Çorba tam pişmemişti ve kötü olduğunu dile getirdim. Bir süre sonra işletme sahibi ve çalışan yanıma gelip çorbayı beyefendi beğenmemiş dedi. İşletme sahibinin dediği şey ise tamam. Bu konuyla ilgili tarafıma dönüş istemiyorum önerim insanlarla müşteri ilişkisini bilmeyen işletme...

Tavuk Dünyası Eksik Gelen Malzemeler

11 Ağustos

Tavuk Dünyası Ankara Optimum şubesinden Yemeksepeti aracılığı ile verdiğim siparişte çorba eksik gelmiş ve içecekler yanlış koyulmuş. Yemeksepeti ile iletişime geçtiğimde telefonu açmadıklarını söylediler. Ve bu ikinci kez başıma geldi aynı şubeden geçen seferde ekmek eksik gelmişti. Sevdiğim bir ma...

Tavuk Dünyası Zamanında Sipariş Çıkmaması

27 Mart

Torium şube 27 Mart 2023 iftar için yemek siparişi veriliyor personel molası bitmek üzere 30 dakikada sipariş çıkmıyor sipariş iptali isteniyor çorba parasını verip çıkalım diye personel iptal olmaz diyor 30 dakikada çıkaramadığı iz siparişin sorumlusu müşterimi iftarsız bırakılmak ne demek? Paramız...

06 Aralık 2022

Domates çorbası sipariş verdik. Hazır çorba kullanmaya başlamışlar, sırf salça ile su. Belki sadece bu şube böyle yapıyordur, ama sonuçta isim kalitesi düşüyor. Ardından acılı bir körü aldım tavuklar yanıktı, gerçekten bugün hayel kırıklığına uğradım ve bir daha tavuk dünyasını tercih etmem!

0 Yorum

Tavuk Dünyası Şikayetvar üye markasıdır