Tavuk Dünyası ile ilgili

Kaşmir Tavuk Dünyası Şube Sorunu

Sema
Sema 25 Şubat 18:40
Sema'nın Teşekkür Mesajı
“İlginize teşekkür ederim. Bugün yine Kaşmir şubesine gittik. Porsiyonlar büyümüştü. Temennim böyle devam etmeleri. Seviyoruz tavuk dünyasını, başarılar”

Ankara Kaşmir şubesinde porsiyon küçük. Ekmek sürekli fırında, çay hafta içi -sonu ikisinde de yok. Hafta içi personel tek diyerek çay servisi yok. Kurye ile sipariş veriyoruz neredeyse küçük olan porsiyonun da yarısı geliyor. Diğer şubelerden çok farklılar burası eve ® yakın ama özellikle kurye ile sipariş vermem artık. Restoran olarak da başka şubeye gitme zorluğu olmadıkça giderim. Podyum AVM şubesi süpersiniz

Tavuk Dünyası Logo
Sema17 Mart 17:19

10 Nisan
Ogan'ın Teşekkür Mesajı
  • 13 Nisan 20:24

“Konu ile ilgili olarak ilgisi ve alakası için Fuat Kaya bey e teşekkürü borç bilirim”

Tavuk Dünyası Gramaj Azlığından Memnuniyetsizlik

10.04.2023 tarihinde Ankara Bahçelievler Tavuk Dünyası menülerinde yahut internet sayfalarında menülerde bulunan ürünlerin porsiyon gram ve kalori bil...

Tavuk Dünyası Gramaj Azlığından Memnuniyetsizlik
22 Kasım 2022

Tavuk Dünyası Gramaj Azlığı Ve Detaylı Bilgi Yer Almaması

Ankara Bahçelievler Tavuk Dünyası menülerinde yahut internet sayfalarında menülerde bulunan ürünlerin porsiyon gram ve kalori bilgileri yer almıyor. Hatta sorduğumda kaç gram tavuk olduğunu bile bilmiyorlar. Tahmin yürütüyorlar. Ki farklılık gösteriyor tavuk gramajları anladığım kadarıyla. Servis ed...

26 Eylül 2022

Tavuk Dünyası Porsiyon Küçüklüğü Ve Fiyat Şişikliği

Ankara Bahçeli'deki Tavuk Dünyasında verdiğimiz siparişin salatası avuç içi kadardı ve makarnanın sosu su gibiydi damlıyordu ki o bile çok azdı. Haftada en az bir kez gittiğimiz Tavuk Dünyası artık küçülttüğü porsiyonlar ve şişirdiği fiyatlarla gidilmez bir yer oldu.

Tavuk Dünyası Porsiyon Küçüklüğü Ve Fiyat Şişikliği
23 Temmuz 2022

Tavuk Dünyası Ankara Optimum AVM Şikayetçiyim

Ankara Optimum AVM tavuk dünyasının çok uzun zamandır müşterisiyim, verdikleri hizmetten de memnundum ancak pandemi itibari ile hem fiyatları fahiş arttırdılar hem de porsiyon inanılmaz küçüldü durum kaynaklı şikayetçiyim.