Tavuk Dünyası ile ilgili

Enes sonuçtan çok memnun

İstMarina Kartal Tavuk Dünyası'nın İlgisizliği

Enes 24 Mart 08:18
Enes'in Teşekkür Mesajı
“Sorun ile ilgili arayan müşteri temsilcisine teşekkür ederim. Hızlı bir şekilde sorunu neticeye ulaştırdı”

29.01.2023 tarihinde İstMarina Tavuk Dünyası Kartal şubenizde yemek yemek için gittim. Makarna ve tavuk saatler önce pişmiş soğuk halde geldi ve 1 saat sonrasında geldi. Makarnanın ve tavuk etinin gramajını az koymuşlar. Çalışan garson arkadaşlara durumu belirtmek istediğimizde ben ve diğer müşteriler, garsonlar muhatap olmadı bizimle konuşmuyoruz dediler. Masa hiç temizlenmemiş ve yapış yapıştı, kalite ve ilgisizlik sıfır. Ekmek istedik gelmedi. Soğuk yemekleri yiyemedik.

29.01.2023 tarihinde Instagram ® hesabınıza mesaj attım. Telefon numarası paylaşmamı istediler. Numaramı paylaştığım halde aramadılar. Sadece gördüler. Bugün 23.03.2023 tarihi tekrardan mesaj attım şikayet edeceğim yazdım. Yine mesajı gördüler cevap vermediler.

Tavuk Dünyası24 Mart 10:12
Tavuk Dünyası24 Mart 17:55
Enes25 Mart 16:26

Merhaba, bir daha aramanızı rica ediyorum.

Tavuk Dünyası28 Mart 15:10
Enes28 Mart 18:49

19 saat önce

Forum Aydın Tavuk Dünyası Garson İlgisizliği

Aydın Forum'da Tavuk Dünyası'na geldik. Menüyü kendimiz istiyoruz. Sipariş vereceğiz, zorla geliyorlar. Böyle adamına göre muamele mi olur? Milleti masasına oturtuyorlar. Bizimle düzgünce ilgilenen yok. Biraz çalışanlara her müşteriye ilgili ve alakalı davranmayı söyleyebilirsiniz.

19 saat önce

Tavuk Dünyası Garson İlgisizliği Kötü Servis

Menü istemeden gelmiyor bekliyoruz gelip ilgilenen yok başka masada sipariş verene kadar bekliyorlar kişiye göre muamele yapılacak bir yer değil burası biraz önem verirlerse çok iyi olur. Her şeyi çağırıp söylemek zorunda olmamalıyız ya da garsonları değiştirin

1 gün önce
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
  • 15 saat önce

“İletişime geçen kişinin ilgi ve alakası fikirlerimi iyi yönde etkiledi hızlı dönüş yapıldı telafi edildi çok teşekkürler ❣️”

Tavuk Dünyası Hijyen Yetersizliği Salatamdan Salyangoz Çıktı

Isparta iyas park AVM Tavuk Dünyası şubesinde söylediğim menünün salatada salyangoz çıktı. Garsona belirttim, yetkili biri gelip kusura bakmayın salat...

3 gün önce
Kazım'ın Teşekkür Mesajı
  • 2 gün önce

“Saygılarımla. Teşekkürler...”

Tavuk Dünyası Yiyecek Eksikliği Servis Sorunu

30 Mayıs 2023 saat 17.30 sipariş az müşteri olduğu halde geç geldi. Makarna yok dediler. Bazı ürünlere yok çektiler. Serviste çok problem vardı 7 masa...

3 gün önce
Polat'ın Teşekkür Mesajı
  • 2 gün önce

“Tercih ettiğimiz bu başarılı restoran zincirinin kalite standartları ender de olsa personel aksaklığı nedeniyle bazen değişebiliyor. Dikkate alındı ilgilenildi sorumlu birim uyarıldı teşekkür ederim.”

Tavuk Dünyası Buz Gibi Çorba

Aşırı soğuk gelen çorbanın değiştirilmesini rica ettim. Değiştirildi ama gelen çorbanın tadı ve kıvamı su gibi olmuştu. Diğer şubelerde içtiğimiz çorb...

Tavuk Dünyası Buz Gibi Çorba